esmaspäev, 3. detsember 2012

Ettevalmistused täies hoos

November on läbi ja sellega sai läbi ka treeningtsükkel jõusaalis.
Kokku veetsin jõusaalis novembri kuus 11 korda, üritasin umbes 3 korda nädalas käia, iga nädal nii ei läinud.
Eesmärk oli lihtne - lühikesed seeriad, võimalikult suured raskused. Peamine rõhk oli kätel / õlgadel.

Egas kuuga midagi suurt korda saada aga väike ärritus lihastele sai tehtud ja 30 päeva jooksul sai nii mõnegi harjutuse puhul kõvasti kilosid juurde lisada. Ma arvan, et päris külge mööda maha need trenni korrad kah ei jooksnud :)

Lisaks on saadud käia Venttis ja immikas korra nädalas ning palli mänge harrastamas. Ehk siis maksimaalse jõu arendamisele lisaks on saanud ka natukene jõuvastupidavust tehtud, natukene erialast liikumist küngastel ja natukene kiirenduslikke omadusi hoitud.

Igatahes nüüd läheb rõhk juba erialase töö peale. Esimene suusaring ka juba tehtud aga veel suure õhinaga suusarajale ei torma. Tundub, et talv tuleb pikk ja küll suusatada jõuab. Hetkel jääb suusatamiste hulk arvatavasti korraks nädalas. Natukene peaks jooksma (kahe nädala pärast maraton ikka veel plaanis) ja siis erialast jõudu tegema jõusaalis - ehk väiksed raskused, rohkem kordusi.
Loodetavasti aitab selline lähenemine hoida teravust just vaimu tasandil, et jaanuari lõpuks juba lumest kõrini poleks ja edasised liikumised lumel oleksid rohkem sunniviisilised, mitte rõõmust kannustatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar