kolmapäev, 21. november 2012

10. DNB Vana-aasta jooks

See oli umbes täpselt 2 aastat tagasi kui mõtlesin esimest korda maratoni jooksmisele ja mõte oli panna ennast proovile ilma spetsiaalse ettevalmistuseta - minna lihtsalt kohale ja joosta, vaadata mis saab.
Ei läinudki tervet sajandit ning asi sai tehtud - Võidupüha maratonil käesoleva aasta suvel.

Samas on sellest 2 aasta tagusest ajast jäänud kummitama mõte osaleda DNB Vana-aasta jooksul. Mulle meeldib selle ürituse juures kaks asja:
1. väljavõte juhendist - 2012 DNB Vana-aasta jooksu peatoetaja DNB ja korraldaja Stamina koostöös Eesti Sportlaste Ühendusega annavad kõigile spordihuvilistele võimaluse DNB Vana-aasta jooksul osalemisega  toetada traagiliselt hukkunud sportlaste jalgrattur Lauri Aus, kümnevõistleja Valter Külvet, maadleja Küllo Kõiv ja kuulitõukaja Taavi Peetre lapsi.
2.  võistlus toimub tavapärast maratoni jooksu silmas pidades siiski ebatraditsioonilisel ajal.

Igatahes registreerisin ennast lõpuks sinna jooksule ära ja kui isegi kohale ei saa mindud, siis üks heategu tehtud osalustasu maksmisega. Aga kindel plaan on kohale minna ja niivõrd-kuivõrd see võimalik on järgides 2 aasta tagust mõtet – ilma spetsiaalse ettevalmistuseta.
Uut isiklikku rekordit sihtima ei lähe :) aga üle 4:30 ei tahaks ka rajal aega veeta.

1 kommentaar:

  1. ma olen kahevahel. Mulle see ürituse eesmärk meeldib ja toetaks küll. Aga jooksnud eriti ei ole ja sai lubatud, et üle 5 tunni enam ei jookse :) Nüüd ei teagi kohe. Samas võiks ju tulla tiksuma, tühja sest ajast. No nii hea eesmärgi nimel.

    VastaKustuta