laupäev, 20. august 2011

Tiir ümber järve

Täpsemalt tiir ümber Ülemiste Järve aga seda mitte siis seda teed pidi, kus nädala pärast joostakse 14 km-i pikkune jooksuvõistlus, vaid väikse ringiga ja otsimistega, kus see õige tee ikka läheb :).
Tea, kas liiga palju on jalutajaid järve ääres olnud aga mingil põhjusel on Tallinna Vesi väga korralikud ajad ümber järve ehitanud, saagi keelutsooni minna :). Nii ma siis otsisin seda õiget ja lühemat teed. Loomulikult ei õnnestunud väga lühikest teed leida ja kui kaardi pealt vaadata, siis oli näha kuidas sai edasi tagasi sõidetud :)
Korra olin kaardi järgi kusjuures päris lähedal juba järve äärsele teele aga pärast põllu ja heinamaal sõitmist oli tihe mets ees ja sealt ei paistnud läbi pääsu :).
Lõpuks õnnestus jõuda ilusti Järve metsa, kuhu olin suuna võtnud. Seal tegin 2,35 km-isel rajal vist 8 või 9 ringi, pärast mida kimasin sedakorda Järvevana tee poolt koju tagasi.

Päris mõnus sõitmine oli.
Läbitud sai umbes 50 km-i, aega läks umbes 2 tundi 27 minutit. Keskmine pulss tuli kusagil 140 SLS kanti. SportsTrackeri soft pani vahepääl puusse ja näitas pulssi 90 SLS, kui tunne oli kaugel 90-sest pulsist. Õnneks oli kell käel, mis näitas ka pulssi ja too näitas samal hetkel 145 või midagi nii.

Homme plaan kergelt veereda Piritale, seal teha mõned ringid ja siis tagasi veereda. Nii umbes kokku 3 tundi trenni plaan teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar