neljapäev, 31. märts 2011

Maailmalõpp saabub 21. mail kell kuus õhtul

Sellise pealkirjaga uudist sattusin eile lugema ja mõtlesin kahte asja:
1. Kui ma nüüd elan õndsas teadmises, et tuleb lõpp ja pole mind ega teisi ning kulutan kõike ja rohkematki, kuid siis ikka ei tule lõpp, kas võiksin nõuda kahju hüvitamist väärinfo levitajalt? Arvestades, et uudise paiskas välja USA-s asuv isik, siis USA kohtusüsteemis võiks kahju hüvitamine isegi positiivse tulemini viia :)
2. Samuti mõtlesin, et kui nüüd tõesti lõpp tuleb, siis ju jääb teadmata, kas eesmärk - 15 tundi - saab täidetud  või mitte. Kas selle täitmine on üldse realistlik jne - kaks võistlust jääb pärast nimetatud kuupäeva.
Samuti tekib küsimus, kui lõpp tuleb ja seatud eesmärki nagu nii täita ei saa, siis miks sihipäraselt treenida? :)

Igatahes vaatamata nendele väga huvitavatele mõtetele vedasin eile õhtul oma haigusest räsitud keha väiksele jooksu ringile. 38 minutit, 5 km-i, keskmine pulss 147 SLS.
Pulss kõrge aga eks haigus annab veel tunda ning pikk ja raske päev ka selja taga.

Aga olulisem oligi just kergelt organismi liigutada ja vaadata, mis tunne on. Eesmärk sai täidetud.
Täna peaks minema IntervallVenttisse, kuid hetkel olen veel kahtleval seisukohal, kas ma seda ikkagi teen. Seal on intensiivsus oluliselt kõrgem ja nädala tagune kõrge intensiivsusega jooks, pärast mida keeras tervis ikka väga nässu, siiani veel meeles.
Pigem on tunne, et teen veel 40-60 minutit kerget jooksu ja lasen organismil vaikselt taastuda.

Ahjaa, isiklikud tänud ühele blogi lugejale, kes treeningplaani osas mõtteid jagas ja juhtis tähelepanu mõnele kitsas kohale.

1 kommentaar:

  1. siis maanduvad taevast kuldsed taldrikud ja viivad vesipeade maale meid

    VastaKustuta