neljapäev, 23. mai 2013

Back on track

ehk siis mõned päevad üle nädala oli treeningpausi, mitte just kõikse paremal ajal aga nüüd tagasi nö sadulas.

Laupäeval viisin katkise ratta Veloplussi, valisin sealt sobiva raami välja ja öeldi, et võib juba esmaspäeval järele tulla (lasin siis tõsta nii palju kui võimalik olemas olevalt raamilt uuele. Mõned vidinad tulid küll juurde soetada aga põhilised asjad sai ilusti üle tuua). Aga kuna minu jaoks tekitas küsimusi, kuidas ma selle ratta auto katusele saan või sealt maha, siis otsustasin lükata ratta transporti edasi. Pealegi enne tänast poleks olnud mahti sõitma ikka minna - ei mahti ega ka käsi lubanuks.

Noh ääremärkusena olgu lisatud, et egas vasak käsi veel täitsa korras ole ja korralikult teda liigutada ei saa aga plaan oli täna proovida, kuidas enesetunne ratta peal on.

Algselt võtsin plaani umbes 30 min sõita aga kuna tunne oli hea siis tegin tsipa pikema tiiru. Kokku läks aega 53 min ja läbitud sai natukene üle 23 km-i. Ei midagi erilist aga noh selline normaalne tempoke.

Käest rääkides siis sõidu ajal andis ennast tunda aga ei tekitanud suurt valu. Eks peab siin mõne pikema otsa ka tegema aga hetkel küll ei näe põhjust, miks Rattarallile mitte minna. Olulisem küsimus ongi, et kuidas see paus üldisele vormile mõjus. Mahtu oli küll all aga kiirust pole jõudnud teha ja egas nüüdki enam aega pole. No ja eks see mitte millegi tegemise paus mõjub ka juba tehtud treeningu tulemile. Seega kui aasta eest käisin rattarallil tõbisena siis sel korral tuleb vist minna olematu vormi pealt.


Ahjaa kokkuvõtteks kogu juhtumi osas - koeraga kokkupõrgates toimub võimalike kahjude hüvitame poolte kokkuleppel. Ükski kindlustus ega muu organisatsioon siin ei aita. Kui kaks täiskasvanut omavahel kokkuleppele ei saa, siis tuleb kannatanul kohtusse minna. Endal vedas selles osas.

Samuti soovin tänada neid, kes olid jõu ja nõuga abiks. Tagasisidest nägin, et sellised olukorrad ei jäta õnneks inimesi päris külmaks.

2 kommentaari:

  1. Ei juhtu selle vormiga paari puhkepäeva juures midagi! Haigus võtab kahe-kolme nädala tehtud töö ära, aga mõned vabad päevad annavad hoopis jõudu juurde! Nüüd saab lihtsalt natukene tugevama viimase nädalavahetuse teha, kui muidu oleks jaksanud

    VastaKustuta
  2. No ma ise loodan ka seda :)
    Jõgevale jätan küll minemata - pole kindel, et praegu veel selle võistluse vastu peaksin aga üritab siis iseseisvalt paar raskemat trenni teha.

    VastaKustuta