neljapäev, 29. september 2011

29ndal jooksen

Sissekannet tegema hakates otsustasin kaeda, millal viimati sai jooksmas käidud ja selgus, et see oli täpselt 29ndal juunil ehk 3 kuud tagasi. Huvitav kokkusattumus.

Aga ootamatult juhtus jah nii, et läksin täna jooksma. Süüdistada tuleb siin sügist ilma, mis pööras õhtu peale sügisele omaselt vihmale ja märja asfaldi peal rulluisutada pole just meeldiv tegevus - saab hakkama aga noh väga ei taha. Võibolla kui kunagi spetsiaalsed vihma rattad ostan, siis sõidan rohkem :).

Aga joostud sai natukene - 46 minutit, läbitud sai 6,9 km-i, keskmine kiirus tuli vaevaline 6:42 min/km, keskmine pulss 136 SLS (max 144).
Üldiselt oli tore joosta. Natukene hakkas jalgadel raske, just neil nö erialastel lihastel.
Pärast jooksu sai natukene lihaseid ka tuunitud, nii 21 minuti jagu.


Homme tuleb kõvasti süüa ja laupäeval siis hullumeelne ettevõtmine tulemas - 6 tunni rulluisutamine. Vaikselt ikka mõtlen, et pigem oleks pidanud vist Haanja100 ürituse valima :), rattasõit tundub teoorias kergem :). Aga eks näis, kuidas asjad tegelikult lähevad. Tõele au andes arvan, et kui 3 tundi suudan 6st ära rullitada, siis olen rahul. Pelgan just seda, et jalad hakkavad rullide sees valutama ja see pole meeldiv tunne. Aga õnneks saab iga 2,5 km-i järel murule istuda ja puhata kui selleks peaks vajadus olema.

1 kommentaar:

  1. Juhuslikult toimub tuleva kuu 29-l Haanjamail üks jala-üritus :D Ära jäta juhust kasutamata veel üks 29 ära märkida.

    VastaKustuta