kolmapäev, 15. august 2012

Jälle trennis

Pealkirjast võib välja lugeda muidugi nagu oleks kuid ilma trennita olnud :) aga see pealkiri lihtsalt tundus sobivat :).

Esmaspäeval ehk päev pärast rullimaratoni puhkasin, eile aga istusin ratta selga, et kergelt sõita, maksimaalselt 90 minutit. Aknast välja vaadates aga puudus igasugune soov ratta selga istuda, kuna tuul oli häirivalt tugev. Kuid nagu ikka - vead ennast lõpuks välja ja pole häda midagi.

Alguses tundus, et sõit saab olema kõike muud kui tore ja lihtne, kuid kas teekond asus tuule suhtes hästi või siis on lihtsalt eelnevatest trennidest kasu aga kiirus ja pulss selle juures olid üllatavad head. Kui välja jätta esimene viis kilomeetrit, siis edasi oli kiirus pidevalt 26 km/h ja enam ning ei saa öelda, et tuult pole puhunud. Ning nagu öeldud, seda kõike tavapärase treeningpulsi juures.

Igatahes sai kokkuvõttes läbitud 34,5 km-i, aega läks umbes 1:20, pulss 143/224 - arvata on, et reaalne keskmine pulss jäi pigem alla 140, kuna trenni alguses nägin siis selliseid ilusaid numbreid nagu 220 ja enamgi :). Teagi, kas vöö oli halvasti märg või hakkab anduri patarei tühjaks saama. Varem ka sarnast "nalja" juhtunud.


Pärast rattasõitu tegin natukene ka erinevaid jõuharjutusi. On näha, et jõudu jalgades on aga tasakaalu napib :)

Täna kindel puhkepäev, homme peaks ka kergema sõidu tegema, reedel puhkama ning laupäeval on plaan hommikul rattaga Tallinnast Pärnusse sõita.
Kaks aastat olen seda asja juba teinud, tavaliselt küll kusagil juunis aga sedakorda ei juhtunud võimalust varem sõit ette võtta. Omamoodi traditsiooniks on asi kujunenud, ei tahaks seda traditsiooni katkestada.
Sõidul mingeid muid eesmärke ei ole, kui kohale jõuda. Eks muidugi üritan võimalikult kiiresti seda teha aga samas ei ole kavas pulssi punasesse lasta selle nimel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar