pühapäev, 21. aprill 2013

Nädal 7

Seitsmes nädal läbi, algus oli rahulikum, lõpp päris intensiivne.

Nimelt sai pärast eelmist raskemat nädalat esmaspäeval täiesti puhatud, teisipäeval käisin vaid saalihokit mängimas ja alles kolmapäeval asusin jälle jooksmisega tegelema.
Samas tuleb tõdeda, et teisipäevane saalihoki oli minu jaoks seda korda oluliselt intensiivsem kui varasematel kordadel - kuidagi särtsu ja teravust oli palju. Lootust on, et võistluse ajaks tuleb ka teravust piisavalt.

Kui kolmapäev oli kergema jooksu päev, siis neljapäeval sai ka mõned kiiremad lõigud tehtud. Kiiremate lõikudega jätkasin ka laupäeval. Pühapäeva jäi kerge rattasõit, millesse panin ka mõned kiiremad lõigud.

Tänane rattasõit oli üllatavalt kerge ja mõnus. Kiirust küll veel napib aga samas pole ka väga ju midagi teinud, et seda kiirust saada. Võistluseni 1,5 kuud aega ja küll see kiirus ka tuleb.

Eraldi oli soov peatuda veel laupäevasel päeval.
Nimelt pärast hommikust jooksu sai tehtud umbes 40 minutit Zumbat, siis mängitud 6 või 7 korda 3on3 korvpalli, 10 minutit jooksvat mängu aega, sprinditud 3x30 meetrit ning lõpetuseks veel ka 2x200 meetrit sõudeergomeetrit sikutatud.
Selle sportliku päeva / hommiku lõpetuseks oli ikka toss täiesti väljas aga mõnus oli pingutada, eriti just korvpalli väljakul.

Järgmise nädala lõpetan väikse rattavõistlusega Pärnu kandis. Eks siis näis, kuidas seda kiiruslikku vastupidavust on. Väike hirm / mure on, et ei suuda pundis vastu pidada aga eks näis. Õnneks sõidetakse 3x27 km-i ringil ja seega saab alguses täiega kulutada ennast ja vajadusel rajalt maha tulla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar