teisipäev, 9. juuli 2013

Aitab laisklemisest

Võib öelda, et nalja küll tehtud, nüüd tuleb kõvasti tööd teha, et Septembris korralik rattasõit Otepäe ja Elva vahel teha.

Treeningplaan näed päris hirmus välja - just oma raskuse osas. Pikimad trennid on nädalavahetustel olevad 3 tunnised otsad laupäeval ja 2 tunnised pühapäeval. Nädala see varieerub treeningu pikkus ühe tunni kuni 1:45 vahet. Seega raskus ei seisne mitte tunde ratta seljas istumises (seda on juba natukene ka tehtud) vaid intensiivsuses ehk nagu viimasel ajal siit ja sealt kõlanud on - kvaliteetses treeningus. Siin juures tänud ka Mihklile kommenteerimaks võimalikku treeningut.

Raskemad juhud saavadki need olema, kus tuleb minutit mitu sõita üle 95% pulsiga maksimumist. Eelmisel nädalal tehtud proovi sõidud aga tekitasid küsimusi - kuidas ma selle pulsi 95% maksimumist üldse kätte saan :). Võibolla peaks maks pulssi alandama, siis oleks lihtsam :). Igatahes tundus, et jalgades pole piisavalt teravust ja jõudu, et väntasid kusagilt maalt edasi kiiremini ja jõulisemalt ringi ajada.
Aga kuna nende raskemate treeninguteni on tsipa aega siis loodetavasti organism on nendeks valmis kui aeg käes on.


Ahjaa, täna tegin esimese sutsaka ka juba ära. Kuna sarnase trenni tegin ka eelmine nädal korra ära siis polnd midagi hullu. Homme kerge päev - tunnike rahulikku kulgemist. Ülehomme tsipa raskem väntamine jällegi.


Tulevastest võistlustest niipalju, et kuna Tartu Rullimaratoniga samal päeval toimub sisuliselt koduõues Fakto Auto Tallinna Rahvasõit, siis arvestades eesmärke sai otsustatud sel aastal Rullimaraton ohverdatud ja seega teist aastat järjest Tartu kuuik üritust ei läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar