pühapäev, 6. märts 2011

Konkurentsitult aeglaseim

Täna juhtus selline asi, et vedasin ennast rulluisutama. Noh igaks petteks olgu öeldud, et rullitamine toimus sisetingimustes.
Kohal olid paljud Eesti selle ala tipud ja noh kadedaks teeb kui kindlalt nemad liiguvad rullidel.Aga samas teadsin oma taset enne ja olin isegi üllatunud, et nõnna hästi läks. Näiteks ei kukkunud kordagi. Samas peaks ikka saalis korra / kaks külje maha ära panema, muidu jäävad need kukkumised välistesse tingimustesse ja see pole ka hea.
Aga tunnike rullitamist, higi lahti ei saanud, pulss võis mitte üle 125 SLS-i tõusta. Eks selles kõiges põhjus asjaolus, et pole kurvitamises kinnel ja siis võtan ikka ja jälle hoo maha, et mitte kukkuda. Kuid eks harjutamine teeb meistriks. Paari nädala pärast jälle.

Aa seda ka, et peale proffide olid veel mõned nö harrastajad aga vaatamata nende harrastajate tiitlile ei olnud lootuski nendega ühes tempos liigelda :)
Aga eks ma süüdistan asjaolu, et mul uiskudel väiksemad rattad all kui neil :)

Laupäeval käisin suusklemas Pirtal. Tingimused olid täitsa kobedada. Osaliselt küll oksa ja muud puu puru rajal ja mõnes kohas klassika jälg jääs aga mudu polnd hullu. Ambrose keerulisest laskumisest otsustasin ka alla lasta. Peale teisel ringil väikest koperdamist, mis ei toonud kaasa kukkumist, muid probleeme polnud. Väga mõnus on sõita kui tunned ennast kindlalt laudadel, mis jalge küljes asuvad.
Ainus ebameeldiv külg suusklemise juures oli, et neljapäevasest trennist lihased kanged või siis mingi väike haigus sees aga no jõudu üldse ei olnud. Suure kangutamise pealt sai edasi liigeldud.Mõned helgemad hetked olid, siis tundus liiklemine täitsa hea aga muidu ikka oli väga vaja väänata.
Kokku sõitsin 2:23:16, läibisin 29,7 km, keskmine kiirus 12:42 km/h, keskmine pulss 164 SLS.

Arvestades asjaoluga, et lihased kehas väga valusad, siis arvan, et ju neljapäevane trenn, kus jäi venitamata ka, on lihastes sees ja see viis siis pulsi nõnna kõrgeks.
Eile sai tehtud järgnevaks paariks kuuks, s.o kuni Tartu Rattarallini, treeningplaan kah. Täitsa selline huvitav plaan sai tehtud. Loodetavasti ei tule plaani järgimises tagasilööki.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar