kolmapäev, 9. märts 2011

Joosta on mõnus ...

... kui vaid nii libe ei oleks :)
Tegelikult tuleb tõdeda, et kõnniteed kodu juures ei ole väga libedad ja üllatav on see, et joostes ei tunne seda libedust nõnna palju. Võibolla põhjus selles, et toetad jalad vaid korraks maha ja pole aega "kõikuda" jää peal.
Igatahes treeningplaan nägi esmaspäeval ette 60 min jooksu pulsiga 140. Seadsin, siis pulsikella ilusti piiksuma ja asusin liiklema. Esimene kilomeeter tuli sellises normi piires kiirusega 07:27, kuid järgnevad kilomeetrid tulid pea minuti jagu aeglasemalt.
Tulemuseks see, et läbisin 7,98 kilomeetrit. Aega läks tsipa rohkem kui tund, 01:04:02, aga no kuidas sa jääd seisma kui tund täis ja pole veel kodu ukseni tagasi jõudnud :)
Keskmine pulss tuli 139 SLS, maksimum oli 148 SLS. Vaadates graafikut, siis kenasti väikste kühmudega ühel ja samal joonel oli pulss.
Tunne hea, ootan, mil libedus ära kaob. Eks siis näis, kas kindlal maal liiklemine tõstab sama pulsi juures ka kiirust. Loogiliselt võttes võiks ju :).

Treeningu jälgimiseks kasutasin muide Endomondo nimelist tarkvara. Päris põnev on, telefon taskus ja siis keegi kisab, et kogu aeg 40 min, viimane km 8 min. Hea ülevaade.


Täna kavas sama pulsi juures 75 min jooksu. 10 km-i veel kokku ei vea :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar