pühapäev, 13. märts 2011

What the hell I'm doing here?

Eile ja täna suusatama minnes oli mõttes teha 2 x 2 tundi 150 SLS keskmise pulsiga. Tulemuseks oli 170 SLS ja 166 SLS. No ei oska suusatada. Või noh eelkõige siis tasakaal ikka olematu - uisku sõites peab tihedalt käsi ja jalgu liigutama, mis viib pulsi üles. Oleks tasakaal paigas, siis saaks vähemate liigutustega samas tempos edasi liigelda. Aga hea on see, et on teada, mille nimel tuleb tööd teha :)

Et siis kaks päeva sai suusklemas käidud, mõlemal päeval väljas pluss kraadid. Laupäeval käisin pärast lõunal ja päike läks juba pilve taha peitu, mis viis raja väga kähku jäiseks ning päris keeruline oli mõnes kohas suusk kandile saada.
Pühapäeval käisin hommikul, päikest polnud aga õues soe ja lumi pudrune. Aga hää oli sõita täna.

Laupäevase trenni kestvus 1:53:40, läbitud sai 28,3 km-i, mis teeb keskmiseks kiiruseks 14,9 km/h ehk siis tegemist oli kiireima suusa sõiduga üldse. Eelmise kiireima sõidu tegin aasta tagasi (09.03.2010), siis sai läbitud poole väiksem maa, seega areng olemas :).

Pühapäeval võttis trenn aega 2:10:49, läbitud sai 29,1 km, seega keskmine kiirus 13,3 km/h. Eks libisemine oli nigelam ja tõesti üritasin rahulikumalt sõita :).

Kusjuures mõlemal päeval poleks arvanud, et pulss nii kõrge on. Sõidu ajal polnud üldse sellist tunnet, et raske ja veri vemmeldab soontes. Seega olin suhteliselt üllatunud kui trenni lõpus numbreid nägin. Aga noh, mis siis ikka.

Homme teen väikse kerge jooksu otsa, loodetavasti ei saa jalad väga märjaks ja teisipäeval puhkepäev ootamas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar