pühapäev, 20. märts 2011

Aitab suusatamisest?!

Nii hooaja viimane suusk tehtud. Vähemalt plaanis pole rohkem suusklema minna. Kuid kes teab võibolla mõtlen ümber ja ikka teen veel paar tundi lähitulevikus.
Igatahes viimase trenni pikkus oli 1:45:05, läbitud sai 24,8 km, keskmine kiirus seega 14,2 km/h, keskmine pulss 164 SLS.
Üldiselt oli plaan 45 min kauem sõita aga kusagil 5 min enne lõppu tundsin, et raske on. Põhjust otsida, miks raske on, polnud vaja kaugelt. Nimelt olen saanud vanema lapse poolt koju toodud tõve osaliseks - nohu ja kähe kurk. Ju see väike tõbi on lihtsalt energiat ära võtnud. Otsustasin, et pole mõtet jõuga planeeritud treeningaega täis teha ja katkestasin trenni. Loodetavasti õige mõte.

Trenn ise oli selline mitte väga raske aga nagu ikka uisku sõites pulss kõrge. Loodetavasti järgmise suusahooaja alguseks saab selle mure murtud ja on võimalik uisku ka mõistliku pulsi juures sõita.

Kokku siis suusatatud 981 km, aega kulutatud selleks 80 tundi, sõidukordi 45.
Maagiline tuhat jäi kätte saamata aga ju selle siis võtab järgneval aastal ära. Idee poolest võiks järgmisel aastal olla liikumiskiirus juba suurem ja sama aja vältel võimalik oluliselt rohkem kilomeetreid läbida.

Nüüd keskendume täiega jooksule ja rattale!

2 kommentaari:

  1. mismõttes, üks trenn veel ja ongi 1000 täis ju!! mida sa viilid, mees!

    VastaKustuta
  2. Mõistan siin omakasu - kuidas ma muidu detsembrist suusaplaane tehes ütlen, et 1000 vaja ju kokku saada :)

    VastaKustuta