pühapäev, 11. september 2011

Viimane nädal

Järjekordne nädal läbi ja algab viimane nädal, mis päädib siis käesoleva blogi seatud eesmärgi viimase võistlusega.
Mis võistlusel saama hakkab, kes teab. Enesetunne on palju lubav, st loodan, et tuleb korralik aeg. Kas sellest piisab, et kokkuvõttes 15 tunni sisse mahtuda, eks seda näeb juba nädala pärast.

Aga selle nädala lõpetasin kerge 40 minutilise trenniga, mille sees tegin ka ühe minuti kiiremalt. Egas see kiire nüüd eriti kiire ja võimas polnud. Jalg oli ikka kergelt tönts või nii.

Järgmise nädala märksõnadeks on puhkamine ja mõned lühikesed trennid koos kiiremate juppidega.

4 kommentaari:

  1. Lõin siin kokku, et kui TM lõpuks otsustaks oma jooksu kah maratonivääriliseks teha, siis oleks see 15h nö üsna kõvaks eesmärgiks,, näiteks ka minusugusele harrastajale. Praegu aga, anna andeks, on 15h ikka kerge eesmärk!
    Pakun välja normaalse 4-ürituse ajad enda jaoks:
    1. suusk 3:45
    2. jooks 4:10
    3. mnt 3:35
    4, mtb 3.30
    Kokku: 15h - see oleks välakutse ja annaks neliküritusel koha 50 sees!!!

    VastaKustuta
  2. 15 tundi polegi mingi eriti kõva eesmärk aga eelmisel aastal oli koondtulem natukene alla 20 tunni :)

    Loodetavasti ma võin aasta/paari pärast tagasi vaadata ja ka öelda, et 15 tunniga teeksin need asjad mööda minnes ära :)

    VastaKustuta
  3. Hää peremees, ma ei tahtnud oma eelmise kommiga kuidagi sinu eesmärki maha teha. 20h pealt 15h peale saamine on ikka kõva sõna.

    Kommentaari mõte oli öelda, et kui TM ikka võtab tulevikus norm jooksumaratoni neliku kavasse, siis saab sinu praegune 15h eesmärk olema sääraseks nö kõva tegija piiriks. Midagi sellist, nagu on Rootsis nn Svenska Klassiker, kuhu kuuluvad 90km Vasa suusk, 300km Vätternrundan MNT, siis veel 3km ujumine (sellest pool vastuvoolu jões) ja Lidingöloppeti 30km jooks. Täpselt ei mäleta, aga seal on kah olemas nö kõvade meeste klubi ajalimiit. Just seda pidasin silmas oma eelmise postitusega! Kui läks valesti, anna andeks!

    VastaKustuta
  4. Mulle endale meeldiks ka tegelikult kui 23 km jooksu asendataks ikka maratoniga. Siis oleks tõesti asjal jumet rohkem.

    PS! Natukene lugesin su rõhuasetust valesti tõesti aga ei võtnud seda kuidagi halvustavalt.

    VastaKustuta