kolmapäev, 27. veebruar 2013

Elu pärast TM-i :)

Nagu eelnevalt korduvalt mainitud, siis kuigi väljas paks lumi veel maas siis enam nagu suusatama ei kipu - eesmärki pole ja niisama ei viitsi väga kulgeda. Või noh ainus eesmärk on 1000 km-i täis saada aga see tuleb lihtsalt.
Selle eesmärgi saavutamiseks tegin laupäeval kerge suusaringi - 1,5 tundi. Umbes pool vajalikust / puudu olevast distantsist tegin ära. 25,xx km-i tuleb veel sõita. Vaatan kuidas tervis lubab ja palju aega on aga sel nädalal võiks selle nalja ära teha. Pärast seda saab suuskadele nö suvise määrde peale panna ja jätta nad ootama uut lumerikast talve :)

Tervis üldiselt ongi praegu põhiline mure.
Tundub, et enne TM-i saadud haigus pole siiani korralikult üle läinudki. Küll taandus mingi hetk vähe ja TM-il sai enam-vähem tervena käidud (enne starti sai lõõrid korralikult lahti köhitud) aga nüüd on tõbi jälle küljes.
Õnneks tänaseks ninast tatti suurtes kogustes ei voola enam aga selle eest on nüüd köha kummitamas.
Kui see haigus ülevalt alla liigub, siis ma lausa kardan, mida edasi saama hakkab :)

Aga egas siis halba pole ilma heata.
Nii ehk naa oli eelmine ja see nädal mõeldud kergemalt võtmisele - selline 4 tunnine treeningnädal. Tänu tervise jupsimisele on lihtsam sellest plaanist kinni pidada :). Võimalik, et järgmine nädal tuleb ka kergem aga eks näis.

Tulevikku vaadates, siis loodetavasti lumi sulab kohe nii palju ära, et saab kindel pinnas jalge all joosta ja rattaga sõita. Soojale maale minekut sel aastal minu poolt ei toimu seega tuleb üritada Eestis sõita nii palju kui saab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar