esmaspäev, 18. märts 2013

Nädal 2

Suusamaraton läbi, kaks nädalat puhkust ka läbi ja ettevalmistus kevadisteks võistlusteks lahti läinud.
Tänaseks peaks olema 2 nädalat juba ettevalmistatud aga esimesel nädalal hüppas teisipäeval ligi haigus, mis niitis jalust ja tervise sain korda alles pühapäevaks. Seega esimene nädal jäi väga trenni vaeseks.

Nädal 2 aga sai läbitud enam-vähem plaani kohaselt.
Enam-vähem sel põhjusel, et nädalavahetuseks mõeldud suusavõistlust (Sparta suusapidu) lühendati ühe päeva võrra (reedel jäid võistlused ära) ja kuna laupäeval olid juba muud plaanid tehtud varem, siis ei saanud ka laupäeval nautida ilusat suusailma - peale lühikese paaristõuke sprindi.
Tähelepanelik lugeja saab kindlasti aru, et 1 000 km-i on ikka veel saavutamata ja pigem on juba tunne, et nii ta ka jääb. Puudu on napid 19 km-i aga hetkel tundub see olema suhteliselt plaani väliselt enese suuskadele sundimine ja kahtlen, et viitsin seda teha.

Aga plaan näeb hetkel ette jooksmist ja loodetavasti saab peatselt ka rattaga sõita. Noh muidugi saaks juba ka praegu minna aga miinuskraadidega hakkab rattaga sõites kiiresti vägagi jahe, eelkõige varvastel.
Igatahes ratta lasin Veloplus's üle vaadata, eile panin uue sadula ja pedaalid ka külge. Nüüd kerge kibelus juba sõitma minna :)

Eelmisel nädalal sai kokku joostud natukene peale 117 km-i, millest enamus olid umbes 8 km-sed sutsakad (tööle ja koju). Pühapäeval sai tehtud tsipa pikem sutsakas aga selle eest lõikudega 4 x 2 minutit anaeroobses tsoonis. Minek oli üllatavalt mõnus ja kerge.

Nädal 3 toob lisaks ka mõned jõusaali külastused, muus osas jätkan aga jooksmisega ja nädala lõppu peaks mingi pikema või intensiivsema trenni ka sättima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar