esmaspäev, 20. jaanuar 2014

Natukene plaanist väljas

Möödunud nädal pidi olema järjekordse kolme töönädalase tsükli avanädalaks ja plaanid nägid ette umbes 3 tundi enam treeninguid kui nädal varem. Tulenevalt nädala sees ligi karanud kergele nõrkusel ja täiendavate takistuste tekkimisel jäi tegelik nädala maht tunnikese vähemaks kui planeeritud aga no polnd hullu.

Igatahes käisin ma eelmisel nädalal paaril korral jõusaalis, jooksin ühel päeval (hommikul ja õhtul), käisin korra ka korvpalli mängimas ja sattusin paariks korraks isegi suusarajale.

Suusatamisega ongi hetkel see nadi olukord, et külma on aga suusatamiseks lund vähe (noh võib ka öelda, et pole selliseid suuski, millega üle kivide ja kändude sõita). Õnneks on lootust saada Piritale käesoleva nädala lõpuks /  teiseks pooleks velotreki poolne rada kunstlume alla. Siis saab kindlasti ka rohkem suuski alla panna.

Eelmisel nädalal käisin Kõrvemaal, kus rahvast oli palju. Rajad olid nii ja naa. 5 km'i rajal oli mõnes kohas ikka väga palju sodi - oksad, käbid jne. Üle tunni seal ei sõitnudki.
Pühapäeval aga läksin Saku rajale. 1 km'ne rada täitsa heas korras. Lisaks tehtud mingi kunstlikud künkad, kus sai lühikest rada natukene pikemaks venitada. Viimasel küll pidi tähelepanelik olema, et kivi otsa ei satuks ja rada lainetas ka korralikult aga kannatas sõita küll. Kokku tegin sõitu seal rajal mõned minutit üle 2 tunni. Ise olin süüdi, et kauem ei teinud - polnud päeval söönud ja rajale unustasin ka söögi kaasa võtta. Nii murdiski vaim jõu.

Kui nendeks kaheks sõiduks suuski veel ei määrinud - lükkasin lihtsalt suvise määrde maha ja rajale ma läksin - siis nüüd peab hakkama mingi määrimise asja peale ka mõtlema. Tuleb poest vaadata midagi lihtsat - treeninguks pole ju paljut vaja. Tahaks kiiresti määrde alla ja rajale. Küll võistluste jaoks paneb parafiini ja pulbrit ja muud keemiat suusa alla.

Muide kui oled 3 aastat (loe talve) järjest sõitnud kunstlume rajal, mis on võib öelda ideaalne, siis esimese hooga on loodusliku lumega kergete konarustega rada ikka väga harjumatu :).


Ahjaa - kuigi reedene korvpall ei läinud hästi, kuna pall va sindrinahk ei soovinud läbi rõnga minna, siis joostud ehk lühikesi kiirendusi sai mõnuga tehtud ja mis peamine - jaksu neid kiirendusi teha oli. Hea märk vormist, ma leian.


Käesoleval nädalal üritan siis mahtu umbes pooleteise tunni võrra suurendada, võrreldes eelmise nädalaga. Kuigi algselt oli planeeritud ka jõusaali külastused siis arvan, et asendan need suusatamisega. Tuleb vaid kõht enne täis süüa :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar