kolmapäev, 1. mai 2013

Suurjooks ümber Viljandi järve

Jooks tehtud, isiklik rekord ka tehtud. Seda korda ajaks 52:44, koht 387. Stardinumber oli 410 seega sai numbrit kaitstud, viimasel ajal kuigi ajad paranevad numbri kaitsmine ei kipu väga õnnestuma. Seega läks hästi :)

Aeg on muidugi pettumus ja seda suurem, et no ei ole sellist tunnet nagu oleks pingutanud. Finišh kätte jõudis, siis oli muidugi kergendav ja puha aga selleks hetkeks kui auto juurde jõudsin jalutatud oli tunne, et võiks uuesti jooksma minna. Mingit raskust või mis iganes muud mure ei esinenud.

Teagi, kus need 3 minutit vajalikku aega kaduma läksid. Kell küll valetab kilomeetreid lugedes aga ikkagi, hoidsin küllaltki stabiilset kiirust, st väikse varuga. Ju siis need üle põldude osad ja tõusud, kus rahvas kippus ette jääma ja päris hullu ka ei soovinud panna läks nõnna palju aega kaduma, et tulemus oli nagu oli.

Jooks nagu juba mõista sai antud oli selline mõnus pingutus ja tunnet, et enam ei jaksa küll ei tekkinud. Viimane kilomeeter sai tsipa kiirendatud ka aga seal oli küll tunda, et väga palju kiiremini poleks jõudnud lipata enam. Samas sellele kilomeetrile eelnenud tempos võinuks joosta veel küll ja küll.
Raja teises pooles olevatest põllu tõusudest sai enda arvates kerge sammuga üles ja kuigi tõusu lõppedes tundsid, et pulss lööb isuga ei andnud hoogu alla ja mõne hetke pärast taastust pulss juba kenasti ära, st ei olnud tunda, et peaks hoogu maha võtma või midagi.

Ahjaa stardis oli selline tunne, et jooksen selg ees - siit ja sealt pandi mööda, kuigi kell näitas mõistliku kiirust. Otsustasin hullusega mitte kaasa minna (võibolla sinna läks ka väärtuslikud 3 minutit) igatahes teises toitlustuspunktis oli ametlik ajavõtt ja süsteem näitas ka kohta (esimest korda nägin sellist elementaarset lahendust), natukene alla 500 oli siis koht. Viimase 4 km-iga õnnestus seega umbes 100 kohta tõusta. Ma arvan, et pole paha :)

Kuna 50 minutit jäi saavutamata siis tuleb järgmisel või ülejärgmisel aastal veel minna aega jooksma. Edasi saab nalja teha :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar