kolmapäev, 25. mai 2011

Pealkiri??

Ei osanud postitusele muud pealkirja panna :)
Aga eile siis tegin planeeritud trenni. Tuul puhus kohe vastikult kõvasti aga noh eks tuleb ka tuule käes sõitmist harjutada :)
Igatahes sai 1:34:27 trenni peale kulutatud, läbitud sai 37,1 km-i (5,8 km ja 16:50 oli töölt linna piirile jõudmine). Keskmine kiirus tuli 23,6 km/h, keskmine pulss 140 SLS.

Pulss nõnna kõrge kahel põhjusel - esiteks eelnevalt mainitud tuul; teiseks 11 (soovisin 10 aga lugemine läks sassi) umbes 20-25 sekundi pikkust kiirendust, mis sai samuti tehtud vastu tuult.
Kusjuures kui joostes on hea lihtne - start ja kõmmutad palju jaksad, siis rattasõidus erinevad käigud mõnes mõttes segavad sellist lühikest kiirendust. Kuid kokkuvõttes oli asi sujuvam kui arvasin.
Kiirenduste vahele tegin umbes 40 sek rahulikku väntamist - üks paus venis pikemaks, kuna Tallinn-Tartu mnt pandi asfaldi ja oli vaja autode vahel seigelda.

Täna siis jälle plaanis kergem trenn teha, võibolla mõned väiksed kiiruse otsad põimin ka sisse.

Rattarallist rääkida, siis lubab suhteliselt sooja ilma, hoovihma ja küllaltki tugevat edelatuult, mis teeb siis rattaralli alguse raskeks (lühikesel distantsil siis kuni Elvani tuul vastu - infoks :)). Samas nagu täna üks rattatreener rääkis, siis grupis 40 km/h kiirust hoida on köki-möki, tuleb vaid see grupp üles leida :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar