esmaspäev, 27. veebruar 2012

Otsustatud

Viimane nädal ja tuleva nädala ilma prognoos räägib seda keelt, et suuskadele ma sel aastal enam ei lähe, pean silmas siis kevadet, sügisel äkki ikka saab jälle. Lisaks ilmale, mis teeb suusarajad jäiseks ja ebameeldivaks on otsustamisel oluline roll ka jätkuvalt valutaval küünarnukil. Mõtlesingi, et lasen tal rahulikult olla, niivõrd-kuivõrd rahulikult.
Jooksmist käsi ei sega ja palligi saab mängida aga suusatamise ajal lööb valu sisse. Pole ju mõtet ennast lõhkuda. Väike mure on ratta pärast, otseselt küll käed tööd ei tee aga keha hoiavad üleval ja see on natukene keeruline ülesanne täna. Neljapäevases Venttis sai kõik kätekõverdustega seotud harjutused ära jäetud - valu lööb sisse.
Kui siin paari nädalaga paremaks ei lähe, eks siis  tuleb ka arsti juurde minna. Tänaseks on õnneks paistetus maha läinud ja kollakas värvus ka kadunud, seega vast on asi paranemas.

Eelnevast lähtuvalt on otsustatud ka see, et Haanja100 suuskadel jääb sel aastal läbimata. Eks siis tulevikus. Tuleb siis enam rõhku panna jooksmisele ja kui teed puhtamad ning käsi juba parem, siis ka ratast proovida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar