neljapäev, 1. märts 2012

Veebruar läbi

Kaks esimest selle aasta kuud läbi. Huvitavad kuud on olnud, esimene suusa ots sai tehtud 7 jaanuar, järgmine alles 17 jaanuar ja suusahooaja viimane "esinemine" sai tehtud 19 veebruar. Napp kuu aktiivsemat suusklemist, kui jätta see 7 jaanuari kord välja. Kui imet ei juhtu, siis võib suusahooaja numbrid ka kokkuvõtta :) - 230,5 km-i klassikas ja 140,5 km-i uisustiilis. Kokku vaid 371 km-i, on ikka vähe küll, mõni mees ei oleks sellise treeningu pealt isegi Tartu Maratonile läinud, pidades seda liiga väheks :)

Selle kahe kuu osas on teisiti ka asjaolu, et veebruari lõpuks on joostud juba 128,6 km-i. Rattaga pole veel sõitnud aga küll varsti sinna peale saab ka ronitud :)

Viimased panused jooksmisse sai tehtud eile ja üleeile.
Üleeile jooksin tunnikese, läbisin 7,8 km-i ja pulss näitas 136/148. Too päev olid olud päris lumised, õnneks enamus kõnniteid olid enam-vähem puhtaks lükatud.
Eile jooksin vähe pikemalt, poolteist tundi, läbida õnnestus 11,6 km-i, pulss näitas 137/156. Jooksu sisse tegin ka 5 korda 7 sekundit maks kiirusega lõike. Kusjuures kui pulssi vaadata, siis kuni esimese kiirenduseni oli pulss suhteliselt kõrge (eks oma põhjus võis olla ka paaril veinipokaalil, mis tuli enne ära manustada) aga kui juba esimene kiirendus oli tehtud, siis pulss kukkus nii umbes 10 lööki minuti kohta. Peab seda rahulikku tiksumist tihedamalt segama kiiremate lõikudega.
Olud olid eile salakavalad - õhtu poole läks järjest jahedamaks ja see tõi kaasa libeduse. Samas mõneskohas oli ilusti asfalt väljas ja polnd hullu. Täna tuleb jälle Ventti saali minna ja laupäevaks on planeeritud pikem jooks (jälle selline 2,5 tundi või nii) ning pühapäeval on mõte basseini sulistama minna. Eks näis, kuidas need mõtted realiseeruvad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar