pühapäev, 12. mai 2013

Nädal 10

Üks nädal läbi, mis lõppes siis ühe neljast pea eesmärgiga - Tartu Jooksumaratoniga, mis pole maratoni mõõtu. Selle võistluse kohta tuleb eraldi postitus - pärast seda kui emotsioonid on vähe laagerdunud.

Aga kuna tegemist oli võistlusnädalaga, siis egas siin nädalas suurt midagi polnudki. Kaks trenni, mis mõlemad sisaldasid kiireid sutsakaid. Mõlema trenni pikkus umbes tund.

Ülejäänud nädal möödus puhkamise tähe all.


Järgmine nädal tuleb siis ratast vähe sõita. Egas siin suurt aega pole ja "jalgratast" leiutada pole ka vaja - tuleb teha kiireid sõite, et tempot leida. Kahjuks jääb eraldistardi võistlusel kolmapäeval osalemata, kuna tööga seonduvalt olen Eestist ära aga loodus tühja kohta ei salli :). Hawaii Express korraldab neljapäeviti 2 - 2,5 tunniseid sõite, kus keskmine kiirus 30+ km/h. Ehk siis täpselt see mida vaja - grupi sõidu kogumus + kiire sõit.

Arvatavasti lähen järgmisel pühapäeval ka Kõrvemaale Samsungi etapile. Suuri eesmärke polegi - pigem pikk ja raske trenn.


Nüüd aga tuleb puhkama minna ja homme saab siis tänasest jooksust  paar rida kirjutada.

2 kommentaari:

  1. Mis võistlus küsimuse all?

    VastaKustuta
  2. Miks sa mõtlesid?
    Ega mul vastust sellele küsimusele olegi ja pigem see mitte minemine on selline 2%. Ehk siis pigem olen stardis kui mitte ja mitte olemine võib olla seotud eelkõige tervislikel põhjustel.

    VastaKustuta