esmaspäev, 20. detsember 2010

Väikse trenniga nädal

Jälle üks nädal läbi. Sai seekord tsipa kergemalt võetud, mitte küll väga plaanitult aga pole hullu. Võibolla oli isegi hea, et vähem suusklemist tuli. Seljal üks koht tuikab vastikult ja rääkides FC Nõmme Kalju füsioterapeudi Reigo Jörsiga, siis viimane ilma käsi külge panemata arvas, et võibolla väike puhkus abiks. Sel nädalal üritab jõuda massööri juurde, vast vajutab koha lahti.

Aga eelmise nädalaga kogunes treeningtunde kokku 05:58:48, neist suusa peal kõigest 03:22:21, vähe rsk. Treening nädala keskmine pulss oli 154,8 SLS, täitsa normaalne.

Kaal tegi nädala jooksul nalja. Nimelt reede hommikuks tegi kaal 2,3 kg-se languse ja hommikul näitas numbrit 75,9 kg. Ei tea, mis juhtus. Reedel ja laupäeval sai söödud ning tervist rikutud, vaatamata sellele näitas kaal täna hommikul 77,9 kg, mis tähendab, et nädalaga langes kaal 1 kg võrra, mis teeb 1,27%. Kogu langus alates novembri algusest 3,6 kg. Kusjuures kõikumine, max ja min number, on selle aja jooksul olnud 6,1 kg. Päris suur kõikumine ehk siis oht on, et trenniga lõdvemalt võttes võib kiirelt numbri üles tagasi visata.

See nädal vaatab, kuda aega nädala lõpus on aga plaan on pärast jõulu ja enne aastavahetust vähe aktiivsem ja suurema koormusega 5-7 päeva teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar