esmaspäev, 25. aprill 2011

9,86 km, 5:28 min/km, 166 SLS

Selline oli nö kontrollvõistluse tulem.
Eesmärgiks oli joosta 10 km-i, kiirusega 60 min, läks tsipa kiiremini ja läks tsipa vähem aga noh pole hullu.
Kogu treeningu ajaks tuli 1:30:30 ja läbitud sai selle ajaga 15 km-i, ehk keskmine kiirus 06:02 min/km, keskmine pulss 157 SLS.
Soenduseks sai siis tehtud umbes 2,5 km-i ja lõdvestuseks sama palju. Soenduse miinuseks tuleb mainida et egas jalad väga lahti veel olnud selle 2,5 km-iga. Võibolla kui venitaks ja teeks kerged kiirendused peale, siis saaks jalad lahti ka aga praegu võtab jalgade lahti saamine aega nii umbes 4-5 km-i rahulikus sörgis.
Soenduse ja lõdvestuse erinevus oli, et viimase puhul ei vaadanud pulssi vaid kergelt lonkisin lõpuni. Samas tänu eelnevalt ärritatud organismile oli keskmine pulss 151 SLS. Soenduse ajal nt 137 SLS.

Kokkuvõttes võib öelda, et kuigi tegemist oli viienda trenniga järjest, oli olemine täitsa ok. Kui kusagil 10 km-i oli joostud (koos soendusega), siis oli tunne, et tahaks juua, et energiat juurde saada. Samas läks see tunne kähku üle ja energiat tuli ikkagi juurde.
Positiivne oli, et raske ei hakanud ja pigem oli vaimselt mingil hetkel tüütu ning tekkis küsimus, kas äkki peaks lõpetama. Aga füüsiliselt oli mõnus joosta ja ka taastumine oli kiire. Pärast trenni lõppu, läks vist minut või nii kui pulss langes 103 SLS juurde.

Homme plaan puhata ja siis kergeid trenne enne Viljandit teha. Paar sünnipäeva rikuvad kindlasti ideaalse tulemi Viljandist aga isiklikku rekordit lähen kindlasti jooksma.

5 kommentaari:

  1. suured plaanid :) ma olen kahjuks enam kui kindel, et ma isiklikku rekordit praegu ei suuda joosta ja tunni piir jääb ka kindlasti alistamata. pole veel vormi ollagi. on vaid ümarad kehavormid :)

    VastaKustuta
  2. No mu parim aeg 1:05:59 siiani Viljandist.
    Selle võiks ikka ületada :)
    Tund oleks ideaalne aeg aga rahule jääks 1:02 - 1:03'ga ka.

    VastaKustuta
  3. no see on selline aeg mille üle jooksmine ei tohiks eriti keeruline olla :)

    VastaKustuta
  4. ma oma rekordit ei mäleta kahjuks. netist leitud parim aeg on 59:XX

    VastaKustuta