laupäev, 21. mai 2011

Natuke rattasõitu

Ajasin täna ennast ebamõistlikult vara ülesse - täpsemalt siis kell 6 ja nii umbes täpselt kell 7 olin ratta seljas, et teha üks 3 tunnine rattaring (perekondlikud kohustused kutsusid, polnd midagi parata). Ilm oli ilus, tuult eriti ei tundunud olemagi, ääremärkusena peab mainima, et tegelikult ikka vähe puhus aga ei midagi võrreldavat nädala keskel tehtud trennidega. Nii vara trenni tehes on muidugi see jama, et ei oska riidesse panna.
Kraadiklaas näitas 7/8 kraadi sooja, päike säramas, mis tähendas, et alguses on kindlasti jahe alles aga samas päike hakkab õhku soendama. Nii läkski, et alguses tundus riietus väheke liiga õhuke olema, kui suurem auto mööda sõitis, siis varjus oli kohe jahe olla. Samas päike tegi kiiret ja kvaliteetset tööd, lõpuks ei saanud enam arugi, et kas on jahe või palav, selline mõnus oli.

Kokku kulutasin trennile siis 2:58:44, läbitud sai selle ajaga 73,4 km-i (kusjuures rattakompuuter näitas umbes-täpselt 2 km-i rohkem), keskmiseks kiiruseks tuli siis GPS-i andmete kohaselt 24,6 km/h, keskmine pulss oli 135 SLS. Mõnus.
Eesmärk oligi nii umbes 25 km/h kiirust hoida ja mitte väga punnitada. Sellega sain kenasti hakkama. Tunne oli täitsa hea.
Homme sama pikk trenn plaanis, siis võiks natukene kiirendusi ka teha aga eks palju sõltub ilmast. Kui ikka tuul kõva, siis see 30 km-i või enam vastu tuult on piisavalt raske, et mingeid kiirendusi ei soovi enam kindlasti teha.

1 kommentaar: