esmaspäev, 6. detsember 2010

Kaal kaob, rõõmud jäävad

Üks sportimise nädal jälle läbi. Kokku tuli treeningtunde 07:17:00. Planeeritust umbes 02:20:00 vähem. Aga ei kurda. Ainus asi, mille pärast kurta tasub on treeningute keskmine pulss, mis ulatus 162 SLS-ini, tsipa kõrge. No nii 7 lööki liiga kõrge. Kaloreid õnnestus kulutada 7079 kcal.

Kaal muutus nädalaga 2% ehk vähenemist oli 1,6 kg. Hommikune number kaalul oli 78,4 kg. Alates algusest on vähenemist 3,83% ehk 3,1 kg. Kaalunumbri vähenemise osas suuremat tähelepanu väärib nüüd see, et number väga palju ei kõiguks. 1,6 kg nädala kohta muutumist on palju aga kuna üleeelmise nädala lõpus oli trennivaba periood ning kaalule mitte sobiv aeg, siis eelmise nädala alguse numbri panen eelkõige selle süüks. Alates eelmise nädala reedes on kaal umbes 0,5 kg kõikumises asunud. Eks näis, mis edasi saab.

Täna kavas uisutehnika trenn - muide suusatakase klassikalises tehnikas ja ...? Kas uisutehnika või vabatehnika peaks nende kolme punkti asemel olema? Või võivad mõlemad sõnad olla, sõltuvalt tujust?
Plaan on täna üritada natuke uut tehnikat arendada - igal sammul tõuge näiteks (sellel kindlasti ka mingi täpsem nimetus aga mis vahet seal on, mis nimi asjal on. Egas nimi sõida). Eks see raske saa olema, kuna see tehnika nõuab head rütmi tunnet, mille üle ma just kiidelda ei saa.

3 kommentaari: