pühapäev, 26. juuni 2011

Nädal 25 tehtud

Järjekordne treeningnädal seljataga, sellega läbi ka kolmenädalane periood, mille jooksul igal nädalal treeningmaht suurenes. Järgmine nädal on tulemas nö puhke nädal, kus koormus kukub võrreldes käesoleva nädalaga umbes 220 minutit.

Käesolev nädal sai lõpetatud 155 minutilise rattasõiduga. Eesmärgiks oli rahulikult kulgeda ja mõnuleda. Keskmine pulss tuli umbes 127 SLS, 8 minutit sai anaeroobses tsoonis oldud, ülejäänud aeg aeroobses tsoonis. Seega igati edukas trenn. Läbitud sai eelnevalt mainitud aja jooksul umbes 66 km-i, jällegi päris normaalne.

Nädala lõikes kokku kogunes treeningminuteid 575, treeneri poolt oli pandud eesmärgiks 560, seega natukene sai ületatud seda numbrit aga see väga marginaalne number.
Mida peab küll järgnevatel nädalatel tegema hakkama on see, et tuleb lisada kõrgemates pulsisagedustes trenne. Peab treeningplaani võtma pikemaid raskemaid otsi, samas ei tohi kohe max pingutusega peale lennata, muidu ei suuda väga pikalt nõnna lasta.

Järgmine nädal muuhulgas selline plaan, et ratast ei sõida üldse (kui tööle sõitmist mitte arvestada :)). Keskendun ainult rulluisutamisele ja üks väike sörk ka plaanis, see pigem augu täiteks mõeldud :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar