teisipäev, 21. juuni 2011

Natsa märg oli

Tuleb tõdeda, et viimasel ajal on ilma ennustused päris täpsed. Olen jälginud ennustust lehelt www.ilmataat.ee ja seal ennustatud vihma saju hetked peavad 90%-lise täpsusega paika. Väga kõva.
Nii oli eile lubatud Tallinnasse vihma alates kella 22-st, tegelikkuses hakkas siis kusagil 21 paiku sadama. Samas ei olnud sadu väga tugev aga stabiilne.
Rattaga sõites sai ennast päris korralikult märjaks kastetud ja nagu hommikune pilk rattale ütles, sai lahti ka ketil olevast õlist - eks õhtu tuleb ratas üle käia ja sisse määrida jälle.

Sõidu ajal mõtlesin, et see aasta on tegelikult päris kuivalt saanud hakkama. Tõsist vett olen vaid korra saanud, enne eilset, seega põhjust kurta pole. Tuulega on nagu on :) [loe: tuulega on omad suhted]

Treeningplaan nägi ette 100 minutilist sõitu. Võtsin suuna mööda Vana-Tartu mnt-d Vaida poole. Kuna minnes oli tuul ebasoodne, siis keskmine kiirus püsis nii 22 - 23 km/h juures, mistõttu tegin kiireid arvutusi, et planeeritud ring võib äkki liiga pikaks osutuda. Mingi hetk aga käis peast läbi krõks, et kui praegu on tuul vastu, siis pärast on ju tagant :). No ja nii juhtuski, et tagasi tulles oli keskmine kiirus kusagil 26 - 27 km/h juures, samas oluliselt väiksema vaevaga tuli see kiirus kätte. Nüüd juba tegin kiireid arvutusi, et liiga kähku jõuan koju tagasi :), et ikka planeeritud treeningmaht kätte saada, tegin mõned väiksemad ringid tee peal, kus selleks võimalus oli.
Kokku tuli treeningaeg 8 sekundit alla 100 minuti, päris täpselt :). Läbitud sai GPS-i andmetel 39,4 km-i, mis teeb keskmiseks kiiruseks 23,7 km/h. Pulss oli rahulik, kui rahulik täpselt ei tea aga tunde järgi keskmine üle 130 eriti polnud (max võibolla 133 SLS).

Üllatav oli see, et kui tavaliselt hakkab ikka siit ja sealt valus, siis eile selliseid muresid polnud. Ju see märg olemine tõmbas tähelepanu endale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar