neljapäev, 30. juuni 2011

Natukene trenni kah tehtud

Käesolev nädala siis selline kergemalt võtmise nädal aga natukene peab ikka liigutama. Kui jätta mõned rattaga tööl käimised, siis muu sportlik tegevus nädala esimeses pooles on olnud 74 minutit rulluisutamist, 36 min jooksu ja 33 minutit jõu harjutusi.

Rulluisutamist sai seda korda rahulikult võetud, eesmärgiks õige asendi hoidmine, nö õppimine. Samuti õige tõuke tehnika õpetamine oma lihastele ja ajule. Nagu ikka andis tunda tasakaalu nõrkus - ei oska rahulikult sõita ja olla ning kulgeda. Ikka ja jälle läheb rütm liiga kiireks ja kui rütm juba kiire, siis tekivad eksimused, mis viivad kukkumis ohtlike olukordadeni.
Aga eks ma harjuta ja ürita paremaks saada.

Eile õhtul sai tehtud väike jooksu ots. Plaan oli tiirutada umbes 35 minutit kodu lähedal asuval staadionil. Eneselegi üllatuseks hüppas naine ka punti. Eks koos olegi lõbusam. Korra tegime väikse kiirenduse ka. Olin meeldivalt üllatunud kui head jalad olid, Nice!
Pärast jooksu sai tehtud erinevaid jõu harjutusi - jalgadele, kätele, kehale. Tea, kas sai millegagi üle pingutatud või viimase nädala vähene magamine aga mõni hetk pärast trenni lõppu tundsin tõsist väsimust ja peavalu jne. Õhtuks / ööks planeeritud töö tegemine sai pandud kalevi alla, selle asemel läksin magama ja aitas kohe kõvasti.
On hea, et kiired ajad tööl on sattunud kokku rahulikult trenni nädalaga.

Täna plaanis osaleda jälle Rulluisuneljapäevakul Lillepi pargis, kui just ilm ei sega. Vihma oht on ka nädalavahetusel, mis võib rikkuda laupäevase kerge trenni kui ka pühapäevase võistluse plaanid - mõlemad rulluisul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar