laupäev, 30. oktoober 2010

Imiteerides Pirtal

Täna oli treeningplaani kohaselt jälle pikema trenni kord.
Kuigi ilm oleks isegi rattaga lubanud sõita, sai siiski otsustatud imiteerimise kasuks (tekkis mõte mõni nädalavahetus hoopis pikk trenn joostes teha).

Kasutasin kahte pulsivööd, üks siis telefoniga seotud ja teine kellaga käel. Noh eelkõige selleks, et vana asi jälle meelde tuleta, st kellaga seotud asi. Kavas seda hakata sisetrennis kasutama aga enne vaja läbi mõelda kuidas ja nii - pole teine väga võimekas.

Aga trenn kestis kokku 3:25:18, selle ajaga sai läbitud 21,9 km-i.
Keskmine pulss oli 120 ja max pulss 161. Max pulsi sain kätte paari korral Ambrose mäest üles minnes.

Kaloreid kulus erinevatel andmetel 1300/1900 kcal ja väidavatl 60% sellest rasva arvelt (see siis viimase kalorite numbri kohta käis). Eks rasva tuleb kulutada :)


Eile sai käidud korvpalli ka mängimas. Keskmine pulss oli suhtkoht madal, kuna rahvast oli palju polnud vaja pidevalt joosta ja õlg hakkas samuti valu tegema, ei saand kätt enam tõsta korralikult ja see võttis ikka täielikult mängu isu ja tuju ära. Täna käsi tunda ei andnud, seega homme pallima jälle. Eks näis, kuidas trenn kujuneb.

Ise arvan, et tegin neljapäeval liiga õlale, kui sai seal ühte harjutust tehtud (kätekõverdus, pärast seda kätele ja siis pööre ühe jala ja käe peale - raske seletada, lihtsam näidata). Ju ma väänasin tsipa üle sääl.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar