kolmapäev, 6. oktoober 2010

Pirital imiteerimas

Uue nädala esimene trenn tehtud.
Trenniks oli suusaimitatsioon, treeneriks Kaarel Zilmer, asukohaks Pirita.
Põhiliselt üks tõus / küngas, mis kohe pärast Ambrose esimest järsku osa paremal pool. Noh teadjad teavad :)

Trenn oli huvitav, sain teada, mida peab enda tehnika osas kõvasti parandama ja täiendama. Lühidalt kordinatsioon - nii jalgade kui kätega tuleb tõugata, seda siis eelkõige vahelduvas tõukes :)
Liiga palju energiat läheb mõtlemisele, mida ma nüüd järgmiseks teen, selle asemel, et suusatada.

Trenn kestis 1:33, keskmine pulss tuli 103, maksimum 160. Eks täna läks palju aega kuulamisele. Ise toimetades saaks keskmise pulsi ikka 120 peale kindlasti ära. GPS-i järgi sai läbitud 6,3 km-i.

Mõte oli, et nädala sees sõidab paar tundi ratast aga võibolla asendab ratta selle sama imitatsiooniga. Aga võibolla ei asenda kah veel. Et üritab siin korra nädalas õhtul ühe otsa teha rattaga nii kaua kui kannatab. Pirital muidu hea, valgustus ja puha. Saab trenni aega kõvasti õhta poole lükata, noh saab kodus ka nägu näidata :).

Homme siis selle aasta esimene IntervallVentti. Eelmisel aastal sai vist korra käidud, noh oma viga, et varem ei jäänud asi silma ja siis juba said tunnid läbi. Aga sellest korrast on meeles, et kõik kohad valutasid nädala jagu. Mõned päevad pärast trenni oli üks ära ütlemata meeleolukas "spordilaager" Läänemaal, meeldiva seltskonnaga, sääl oli ikka saunas käimine suht raske - noh riiete ära võtmine jne. Igalt poolt valutas. Äkki olen seekord targem ja ei tapa ennast nii ära :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar