kolmapäev, 20. oktoober 2010

Sees saab ka trenni teha

Töökohustuste tõttu olin sunnitud olema mõned päevad kodust eemal ja seega esimese hooga tundus, et treeningud ka kannatavad selle all. Aga siiski mitte.
Esiteks võtsin riided kaasa, et võimalusel jooksma minna. Samas avastasin välisriigis olles, et hotellis jõusaal (ka saun) ja saab kenasti ennat liigutada.

Nii vedasingi treeningplaani kohaselt teisipäeval oma keha sinna jõusaali. Algselt oli plaan umbes paar tundi rattaga sõita aga kuna keegi härra istus ise ratta otsas, siis asusin kasutama vahendit nimega CrossTrainer. Polnud kunagi kasutanud, ainult näinud.

Alustuseks tegin 15 min väga rahulikult. Pulsi sain vaevalt 120 peale. Kuna härra polnud ennast ratta seljast maha visanud, otsustasin veel seda imemasinat proovida. Sai pandud 45 minutit liikumise plaaniks aga õnneks härra lahkus ratta päält ja nii sain umbes 15 minuti sõtkumise järel hüpata lõpuks ratta selga.

Panin mingi normaalsena tundunud raskuse peale, vist oli kusagil 120 watti ja asusin väntama. Esimene 15 minutit ei olnud väga kerged, jalad hakkasid väsima. Seejärel otsustasin watte vähemaks võtta ja väntamise sagedust tsipa tõsta. Minek oli kohe teine ja mõnusam. Kui esimese 15 min oli liikumise kiirus umbes 23 km/h või natukene rohkem, siis tunni lõpuks oli liikumise kiirus 24,7 km/h. Viimasesd 15 minutit lasin kuni 10-nda minuti lõpuni samas tempos edasi, siis hakkasin vaiksel watte maha keerama.
Lõpuks kahjuks aparaat läbitud kilomeetreid ei näidanud aga tunde järgi võis neid 31/32 tulla.

Ahjaa CrossTraineril näitas ka vahepääl läbitud vahemaad ja see oli müstiliselt väike. Noh ma arvan, et 30 minuti peale tuli võibolla 3 km-i :)

Pulss rattaga sõidul oli meeldivalt madal. Vahepääl tundus, et kohe liigagi madal. Max pulss tuli 138 ja keskmine jäi koos crossiga (kus pulss oli veel madalam) 124. Hea aeroobne trenn.

Pärast sai kasutatud ka sauna mõnusid ja paari tunni pärast magasin nagu tita :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar