kolmapäev, 23. veebruar 2011

Võrdlus

Ennast teistega on ikka huvitav ja põnev võrrelda :).
Seega võtsin ette TM-i tulemid, ajavõtu punktide info, ning võrdlesin paari tuttavaga, kuhu aeg kadus. Olgu mainitud, et üks neist sõitis täpselt 4 tundi ja teine paar minutit üle 4 ja poole tunni.

Nii nagu sai eelmises postituses juhitud tähelepanu nõrgale stardile, koorub sama info välja ka aegadest.
Nimelt liikudes esimesse punkti olen kaotanud vastavalt 21 ja 19 minutit (4 tunni mehe võrdlus tuleb enne). 12 km-i peale 20 min keskmiselt on ikka krdima palju.
Edasi lähevad ajad enam vähem normaalseks. Teises punktis oli minu kaotus vastavalt 13 ja 4 minutit. Kolmandas 8 minutit ja 30 sekundit. Neljandas 8 minutit ja 0 minutit. Viiendas 7 ja 2 minutit. Kuuendas 4 ja 3 minutit ning viimase jupiga 2:30 ja 3:30.
Nagu näha, siis 4 tunni mehele kaotasin küll igas punktis, kuid tema kiirus sõidu jooksul langes, minu oma tõusis. Päris võrdseks  me ei saanud aga tore seegi :).

4 ja poole tunni mehega sai paar TP vahet lausa ühes kiiruses läbitud. Lõpus viimase umbes 20 km-iga on tulnud üle 6 minuti kaotust, mis on jällegi tsipa palju. Suutnuks sõita temaga samas tempos edasi, saanuks oma 5 tundi alistatud. Aga noh oleksid ja poleksid.


Kokkuvõttes tuleb siiski tõdeda, et esimesse punkti läks väga palju kaduma. Loodetavasti aasta pärast kui stardi koht tsipa parem on võimalik juba puhtalt esimesse punkti jõudmise pealt nt 10-13 min kiiremini edeneda.

Ahjaa, isik, kes täpselt 5 tundi aja sai, startis minust tagant poolt (vähemalt numbri järgi) aga esimeses punktis oli 5 minutit varem kui mina :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar