teisipäev, 15. veebruar 2011

Kulgemas külmas

Nii nagu plaan ette nägi tegin täna tunnikese Pirital suuska. Rada oli vägagi hea ja alguses, nii 10 min enne 6-te, oli veel libisemine ka üllatavalt hea. Tunnise sõidu jooksul libisemine küll halvenes aga see polnd väga märgatav libisemine. Muideks suuskadeks olid samad, mis Alutaguse maratonil all olid ja määregi oli sama. Selle nädala paar tundi enne maratoni teen vist veel sama määrde pealt ära :) ehk võtan 23st EUR-st maksimumi :).

Aga trenni aeg kokku 01:07:12, läbitud sai 13,6 km-i, keskmine kiirus 12,2 km/h, keskmine pulss 135 SLS (süsteemid ei töötanud aga tunde järgi võib arvata, et 135 vast tuli ikka täis).

Hea libisemisega on ikka mõnus sõita, kui vaid seda külma poleks nii palju.
Sõitu alustades oli -13 ja lõpetades -18, kui mälu ei peta. Noh tsipa langes :).

Muudest asjadest - muidu kõik tore aga varbad kippusid külmetama. Eks muidugi rahulikult kulgedes veri ei käi nii kiiresti ringi ja see ka soodustab külma tekkimist aga ikkagi. Tunniga külmetama hakkamine on natsa kiire.
Vaatasin, et jalgrattakinga kate ei sobi ka kahjuks suusa saapa pääle. Seega peab lausa mõtlema, kas minna poodi ja osta spets katted (neid tundus A&T Spordis olema kõvasti ja ka müüdi päris usinasti) või mida teha. Odavam oleks kindlasti minna ja osta nr 45 sokid ja pääle tõmmata :) aga need lasevad tuule ikka läbi ju. Mõtlemist veel on.

Ahjaa, Pirita spordikeskuse küljes on mingi rattapood ka, kus sai täna esimest korda läbi astutud ja assa  krt, oli seda vaja :). Silma jäi üks 1000 EUR-i maksev maanteeratas, müüjaga rääkides mainis, et sobiv toode tavalisele harrastajale. Lisaks veel mainis mööda minnes, et 30% soodukat on ka kinnel laks, mis tuleb. Krt 700 EUR-i tundub väga ahvatlev :). Hea, et pangakaart autos oli samal hetkel :). Aga hammas on verel :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar