teisipäev, 18. jaanuar 2011

Sula pühad

Kui eelmine nädalavahetus oli ilus ilm ja sai jälle suusatada, siis nädal algas sulaga, nagu nädal varemgi ja see tõi treeningplaani väikse muudatuse. Nimelt asendus suusatamine looduses paaristõugetega jõusaalis ehk SkiErg masinal.
Soenduseks tegin 15 min sõudeergol rahulikult ja siis 20-st intervallist koosneva intervall treeningu SkiErgol. Kogu trenni kestvus 01:19:05, läbitud sai selle ajaga (kaks masinat kokku) 13,6 km-i. Suusatatud sai umbes 10,7 km-i.
Mõnusalt raske trenn oli, seda näitab ka pulss - keskmine 160 SLS, max 182 SLS. Positiivne, et pärast pingutus, puhkepausil pulss taastus päris kiiresti. Tähendab, et võistlustel võib vajadusel natukene kõmmutada aga väga pikalt ei saa, tõmbab hapniku väga kinni. Samas pärast pingutust tuleb taastumine kiire ja saab jälle rahulikult edasi kulgeda.

Täna puhkepäev, homme peaks jälle suusatamine plaanis olema. Igaks juhuks ostsin täna kliistri valmis, et sunniks ennast ikka suusarajale aga suruks siis kliistri alla ja saaks vähegi mõnu tunda sellest jäisest rajast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar