neljapäev, 6. jaanuar 2011

Tehnika-tehnika-tehnika

Seda korda siis jutt elektroonikast. Nimelt eile sai suuskamas jälle käidud ja mingil x põhjusel edastas pulsokas infot ainult esimesed napp 5 km-i, pärast seda oleks nagu kokku jooksnud. Kahjuks märkasin seda asja alles trennis kodu tagasi jõudes. Pärast off/on vajutamist töötas kõik jälle kenasti, seega patakas liiga tühi polnud. Egas muud midagi aga tore on ju vaadata, et kui kõrge on pulss trenni kiiruse juures.
Eile nimelt sõitsin uisku, tegin seda 02:04:44 ja suutsin läbida 28,2 km, keskmiseks kiiruseks siis 13,6 km. Sel aastal polegi veel nii kähku suusklend, kas aga sai see kiirus saadud kõrge pulsi arvelt või millegi muu arvelt jääb natukene segaseks.
Enesetunde järgi rajal võib öelda, et pulss ei olnud väga kõrge, kui lõpuks salvestus keskmiseks pulsiks 166 SLS (23 km-i oli siis kellal pulss stabiilselt 161 SLS), siis arvan, et tegelikkuses võis keskmine olla isegi alla 160 SLS-i. Suusk libises mõnusalt ja vahepääl sai ikka päris mõnusa kiiruse ja ilma suurema pingutusega edasi liigeldud.

Nüüd paar päeva ei suusata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar