kolmapäev, 21. detsember 2011

Lamelliga jääl

Selline tunne oli eile õhtul jooksmas, uue tossuga.
Autode poolt libedaks sõidetud kohtadel oli pidamisega probleeme, samas kohad, kus oli küll maa valge aga libedaks polnud seda sõidetud, seal pidas väga hästi. Jäi selline tunne nagu liimi oleks talla alla pandud :)

Kusjuures Asicsi naeladega tosse sai ka korra vaadatud aga need heitsin kiiresti kõrvale, kuna need eeldavad siiski maastikul jooksmist või siis peab korralik jää väljas olema või lumi. Need naelad saab küll alt ära võtta aga tihedalt neid keerates võivad nad hakata loksuma ja teiseks aukudele pole võimalik katteid ette panna (pimedaid), mis tähendab, et sodi võib sinna sisse sattuda ja pärast mässa, et nael alla tagasi saada.

Kokku sai joostud 1:10, läbitud 10,2 km-i, keskmine kiirus tuli 6:52 min/km, keskmine pulss 139, max 149. Kilomeetri ajad kõikusid 6:45 ja 7:01 vahel. Selline hea rahulik tempo.

Ahjaa, kokku olen sel aastal lipanud hetke seisuga 484 km-i, aega kulunud 59 tundi ja 14 minutit. 500 km-i ja 60 tundi tulevad ilusti täis, kui nüüd üleöö pool meetrit lund maha ei saja :)

2 kommentaari:

  1. väidavad, et saab ka asfaldil joosta nende naeltega:) ja internet, nagu sa tead, ei valeta!

    VastaKustuta
  2. Teoreetiliselt peaks vist saama jah
    Aga ma mõtsin, et soetan pigem eraldi kummiga alla käivad naelad, kui peaks vajadus tekkima.

    VastaKustuta