kolmapäev, 7. detsember 2011

Plirts-plärts käes on märts

Sellise laulu saatel võis eile jooksma minna küll.
Päris pikalt sai mõeldud, kas ikka minna jne, siiski väga märg ja ka libe, lõpuks otsustasin minna. Noh ega see kõik seal väga jooksmist ei meenutanud ja kerelihased pidid päris korralikult tööd tegema, et väga ära ei libiseks.

Kuna kummikutega jooksma minna ei soovinud ja tossuks tavaline suvise kuiva ilma toss, mis kõigele lisaks ka osaliselt katki, siis väga kaua jalad kuivad polnud :). Õnneks aga ei hakanud jalad külmetama.

Trenn ise oli lühike - 40 minutit. Tavapärase rahuliku kulgemise asemel tegin trenni sees ka 3 korda 2 minutit võistlustempos. Viimase leidmine oli natukene raske, põhjuseks asjaolu, et pole kaua ju jooksuvõistlustel osalenud :) aga pigem see, et libedus kärpis oluliselt tiibu. Nii juhtuski, et alguses planeeritud umbes 4 või 4:05 min/km asendus nii umbes 4:25/4:30 min/km kohta.
Kui selles polnudki midagi väga hullu, siis tänu libedusele oli keerulisem rahulikult joostes pulss jälle alla saada, s.o alla 140 löögi minutis.

Kokkuvõttes läbisin umbes 5,6 km-i, keskmine kiirus tuli 7:09 min/km, keskmine pulss 147 SLS.

Igatahes joostes tekkis kindel idee, tuleb endale uued jalavarjud soetada ja seda varem kui algselt planeeritud (noh tegelikult on ju mõnus joosta ja kuniks veel suusatada ei saa, siis hea asendustegevus). Samas päris huupi ka ei soovi ostu teostada. Seetõttu saigi eile õhtul juba Jooksueksperdis avaldus ära täidetud, jalgade testimiseks. Loodetavasti on jalg normaalne ja sobivad enamus jalavarje :)

Ahjaa, eile sai uut pulsikella ka edukalt kasutatud, st enne panin arvutis trenni kirja - alguses 10 minutit pulss kuni 145 SLS, siis 2 minutit kiirusega vahemikus 3:55 - 4:05 min/km, siis 4 minutit pulss kuni 140 jne.
Toimis väga hästi ja edukalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar