reede, 23. detsember 2011

Pühadeks valmistudes

Treener on viimastel nädalatel päris ulmelisi treeningmahuga nädalaid kokku kirjutanud ja nende realiseerimiseks tuleb kohe lausa aega leida :)
Suvel rattaga on lihtne, seal nagu alla 1,5 tunni ei viitsigi väga väntama minna. Aga 1,5 tundi jooksmist tundub juba kuidagi päris palju :).
Igatahes oli eile 6 trennipäev järjest. Tehtud on 8 erinevat trenni - teisipäeval sai pärast jooksu siis natukene jõudu tehtud ja eile jõudsin Venttisse niipalju varem, et tõmbasin sõudeergomeetrit 5 kilomeetri jagu.

Kajastamata ongi kolmapäevane trenn, kus sai jooksmas käidud - 1:10, 10,3 km-i, 6:48 min/km, 140/149. Tee oli jälle libe aga toss pidas kenasti. Samas korra astusin jääle, mille tulemusena sai vähe akrobaatikat ka tehtud :), õnneks jäin püsti.

Eile tegin siis 5 km-i sõudmist, tempo oli rahulik, aega kulus 27 min, pulss 127/136. Lisaks oli kavas Ventti, mis kestis 57 minutit, pulss 160/186.
Venttis sattusin kõrvuti kolmikute Puridega (Sander, Eino ja Kadri), küll nad alles luuserdasid :). Samas endal oli selline mõnus tunne sees, et sai kohe ikka täiega pandud. Polegi vist sel hooajal Venttis nii head tunnet olnud. Kas see tunne on tekkinud treenitusest või lihtsal oli hea päev, eks seda näeb tulevikus.

See nädal peaks veel umbes 3 tundi trenni tegema. Eks näis, kuidas see õnnestub ja millal ning kus.
Võibolla teen täna veel mingi tunnise rahuliku jooksu ja siis pühapäeval ülejäänu. Eks peab mõtlema. Kuna jõulude ajal Pärnusse minek, siis pistan autosse ka suusad kaasa ning võimalusel lähen käin võibolla hoopis pühapäeval Jõulumäelt läbi ja uurin, kas oskan veel suusatada või on see täiesti unustatud teema.

Suuskadest rääkides, siis ostsin endale mõned määrded mida katsetada
1. Libisemiseks selline vedelmääre - tuleb peale pihustada, triikrauga kergelt üle, lasta jahtuda, harjaga kergelt üle ja ongi valmis. Protsess peaks minema kiiremaks ja sodi vabamaks. Eks näis.
2. Pidamiseks ostsin sellise vedelmäärde, tegelikult küll kaks tükki, erinevateks temperatuurideks. Jällegi määrimise protsess peaks kiiremaks minema ja lihtsamaks. Kas pidamist ka olema hakkab, seda näeb siis kui määret kasutama hakkan :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar