pühapäev, 4. detsember 2011

Ebavõrdsus?

Olen varem ka Spartas seda tähele pannud aga noh alati ununeb ju ära, kuniks arvuti taha jõuan. Nimelt kohtab aegajalt meeste riietusruumis, sh pesemisruumis naiskoristajat, kes peseb põrandat ja värki.
Olen mõelnud kordi, et küll maailm on ebaõiglane, st kas tuleks kõne alla, et meeskoristaja läheks naiste riietusruumi sarnast tegevust tegema? Pakun vastuseks - ei tuleks. Kas see ongi see palju taga otsitud ja nõutud sugude võrdsus?

On sellega kuidas on, Spartasse läksin siiski trenni tegema, mitte sooviga naiste riietusruumi koristada.

Trenni sai sel nädalal tehtud kokku 7 tundi ja 4 minutit, nii palju läks vähemalt kirja. Jagunes see järgnevalt:
esmaspäev - 1:20 Kivipall (võrkpall, jalgpall ja korvpall)
teisipäev - 0:42 Jooks (keskmine pulss 137, kiirus 7:14 min/km, distants 5,8 km, enesetunne hea)
kolmapäev - puhkus
neljapäev - 1:02 InvetrvallVentti (keskmine pulss 156, enesetunne päris hea, natukene kippusid käed õlgadest väsima)
reede - puhkus
laupäev - 3:12 Suusaimitatsioon (keskmine pulss 163, distants 20,04 km, enesetunne alguses nigel (öösel ei olnud head und), pärast läks väga heaks. Lisaks tavapärasele tõusudest üleskõndimisele ja jooksmisele lisandusid spurdid, hüpped ühel ja kahel jalal treppidest, liivast tõusu (Vanaka tõus) sai võetud kolm korda, tavapärase ühe asemel)
pühapäev - 0:48 Jõud (keskmine pulss 114, fookuses õlad, tritseps, natukene kõhtu ja selga, enesetunne hea, samas esimese harjutusega sai vist üle pingutatud ja õlad hakkasid natukene valutama, see segas järgnevaid harjutusi)

Järgmise nädala treeningmaht peaks jääma samuti 7 tunni piiridesse. Kindel on hetkel esmaspäevane kivipall, neljapäevane Ventti ja laupäevane suusaimitatsioon.
Arvata on, et sellele lisandub teisipäeval väike jooks ja pühapäeval väike jõutreening - viimane sõltub sellest, kui kaua laupäevane trenn kestab, samas tahaks kuni detsembri lõpuni ikka korra nädalas jõusaalis veel erinevaid masinaid liigutada. Alates jaanuarist jääb jõutreeninguks ainult Ventti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar