kolmapäev, 14. detsember 2011

Tuulerõuged

Õnneks, siis mitte endal (ise vist olen kunagi nad ära põdenud) aga vanemal lapsel siis haigus küljes. Kas ja kuidas see mind mõjutab, eks näis. Ses mõttes on huvitav jälgida enda tervist järgneva 2-4 nädala jooksul, et kuigi tegemist on haigusega, mis peaks väidetavalt üks kord eluea jooksul sind külastama, siis kas haiguskoldega ühes ruumis / piirkonnas olemine mõjutab ikkagi kuidagi tervist või mitte.
Täna hommikune pulss igatahes näitas väga ilusat numbrit (50, tavaliselt on ta 55-58 sõltuvalt eelneva päeva treeningust ning üldse väsimusest), seega hetkel veel midagi negatiivset pole märgata :).

Aga kaudselt lapse haigus võib kindlasti mind mõjutada - võibolla mõni trenn jääb vahele või tuleb see teha une arvelt jne.

Selle nädala trennidest nii palju, et laupäeval ei saa osaleda suusaimitatsiooni treeningul, mistõttu tavapärane 3 tundi treeningaega tuleb mujale nädala peale laiali jaotada. Sellest tulenevalt esmaspäeval oli kivipall, eile kerge jooks + staatilised jõu harjutused, täna kerge jooks, homme Ventti ja nädalavahetusse on planeeritud mõlemale päevale umbes tunnine jooksu ots.

Kokku peaks nädala treeningmaht ulatuma 7 tunni ja 44 minutini. Tänaseks on sellest 2:38 ära tehtud:
Esmaspäeval kiviapll - 1:15, keskmine pulss 148, max 192 (rahvast oli tavapärasest vähem, sai rohkem joosta, enesetunne mõnus)
Teisipäeval jooks ja staatilised harjutused - 1:23, jooks sellest 1:02 (keskmine pulss 140, max 152, kiirus 7:23 min/km, läbitud sai 8,4 km-i, enesetunne mõnus aga uusi tosse oleks hädasti vaja), staatilised jõuharjutused sellest 21 min.

Hetkel ongi kavas nö baas treening, mis viib nädalased treeningmahud aasta lõpu paiku päris kõrgele. Täpsemalt sellest faasist lühidalt nii: Base cycle is for the development of aerobic endurance and cardiorespiratory fitness. The main characteristics of this cycle are relatively high training volume and low intensity of workouts.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar