esmaspäev, 29. november 2010

Trenni vaene nädal

Nädal jälle läbi. Erinevatel põhjustel jäi eelmisel nädalal treeningtunde vaid 3:44:12. Keskmise pulsiga 142 SLS. Vaatame, kuidas see kergem nädal mõjub. Kas alguses on kerge või hoopiski raske?

Kaal tegi ka eelmise nädalaga arvates väikse tõusu - seda oli ka arvata. Täpsemalt siis suurenes kaal 0,8 kg ehk täna hommikune kaalunumber oli täpselt 80 kg. Kuu algusest saadik 1,5 kg langust ehk 1,83%. Homme saab kuu läbi, siis saab juba täpsemad kuu numbrid kokku võtta. Üldiselt see 1,5 kg kuu peale on täitsa ok. Suurem vähenemine oleks küll tore aga tähendaks ka seda, et vähegi kergemalt võttes tuleb kõik kohe tagasi.
Ses mõttes on hea, et kuigi nädalavahetus möödus mitte väga tervislikke eluviise järgides (trenni ei jõudnud kordagi aga süüa ja juua sai ühtteist ikka), siis kaalu number väga palju ei suurenenudki. Tundub, et olen õigel rajal.

Eile võtsin suuskadelt kaitse määrde maha. Päeval lasen klassika suusal uued pidamise alad määrata ja uisukeppidele tuleb talvised otsad uuesti paigaldada. Õhtul plaanis esimene suusaots ära teha. Vaatame, mis saab :)

1 kommentaar:

  1. alkoholi pluss on kaalul ülejärgmisel päeval. Tavaliselt on järgmisel päeval kaal hoopis väiksem, sest alko viib kehast vee välja. A üldiselt ma olen vaadanud, et kui pikka aega korralikult toituda ja trenni teha, siis üks pidu (ükskõik mitme päevane ja mitme kraadine) kaalu ei tõstagi enam.

    VastaKustuta