reede, 21. jaanuar 2011

Tavaharrastja? See oleks ju tore tiitel

Seltsimees Priit Pullerits tegi oma blogis sissekande suustajate liigitamise teemal (saab lugeda siit). Lugedes suustajate liike pakuks ennast tavaharrastajaks, see aga tähendab, et TM tuleks lõpetada kohal 1000 või kõrgemal.
Kui ma nüüd ausalt tunnistan, siis see tundub minu jaoks täiesti absurd. Aga noh, tore oleks selline tiitel ikkagi külge saada :)

Eile käisin Venttis, alguses viskas pulsi suht kergesti üles tänu tõbisusele aga võtsin tsipa kergemalt ja kokkuvõttes jäi pulss väga normaalsetesse piiridess.
15 min tegin sõudeergomeetril soendust ja pärast 10 minutit lõdvestuseks, lisaks mõned venitusharjutused ja keskmine pulss tuli 141, kusjuures aeroobsestsoonis oli pulss kogu trenniajast, mis oli 1:26:40, 01:23:48, mingi 90% vist ja pealegi. Päris ok.
Täna kavas teha väikse suusaots, tunnike ja homme lähen käin ja osalen sellisel üritusel - Alfa 2011. Korra varem olen seal osalenud ka, 2009 aastal, siis tuli aeg mingi 3:24 vist. Üritan sellest jagu saada, kuigi sel aastal olen oluliselt vähem sõitnud kui tookord sai enne sõidetud.

2 kommentaari:

  1. Sinult siis ootame tulemust 4.30 kanti, kuskil seal oli eelmisel aastal see tuhandes lõpetaja:)

    VastaKustuta
  2. Eelmine aasta olid raskemad olud, 1000 hulka peaks muidu saama ajaga 4.15 umbes aga seda pole mõtet minult küll oodata :)

    VastaKustuta