pühapäev, 31. märts 2013

Nädal 4

Järjekordne nädal läbi. Tegemist oli rahuliku ja trenni rohke nädalaga, kuhu sisse mahtus ka esimene ratta treening.

Algselt planeerisin rattasõidu tänaseks aga ilmaennustus oli nädala lõppu enam kui hea ning seetõttu otsustasin reedel võimalust kasutada.
Liikuma hakkamine oli vaevaline - tuli leida õiged riided jne - eks hirm, et hakkab külm oli päris suur. Samas tuleb tõdeda, et päevane päike on ikka väga soe ja kui tuult ka peale ei puhu siis hakkas lausa palav :)
Kuna kasutasin uusi pedaale siis ootasin, kas juhtub sama mis kunagi esimestel kordadel maastikuratta klotsidega - kaks korda kukkusin kodu ukse ees külili :). Seda korda läks asi lihtsamalt - eks neil klippidel loogika üks ja sama. Igaks juhuks olid kaasas erinevad vahendid, et vedrude pinget reguleerida. Seda polndki vaja teha aga küll seadistasin natukene klotside nurka - alguses olid jalad kuidagi liiga välja suunatud. Vasaku jala sain täitsa heaks aga parema puhul sai natukene isegi liiga palju üle keeratud. Samas ei häirinud see olukord, seega ei hakanud uuesti pausi tegema.

Mingil seletamatul põhjusel olin planeerinud 3 tunnise trenni. Kui poolele distantsile jõudes (Tartu mnt kahe realise tee lõpp) mõtlesin, et veeren vaikselt koju tagasi siis Assaku kanti jõudes otsustasin siiski väikse tiiru tagasi Jüri poole teha ja lõpuks veeresin veel kergelt ka kodu juures.
Tagumik valutas kuis kurat aga lõpuks juba polndki enam nii valulik või siis lihtsalt harjusin ära :) Igatahes kui lõpuks sadulast sain, siis oli päris hea tunne :). Ja mis peamine - planeeritud 3 tundi tuli ka kenasti täis.

Muus osas sisaldas nädal jooksu ja paari jõusaali.
Kokku tuli jooksukilomeetreid sel nädalal umbes 79 km-i. Teed lähevad järjest puhtamaks ja seega muutub jooksmine järjest mõnusamaks. Järgmisel nädalal peaks vast umbes samasse suurusjärku distantsi tuleme.

Järgmise nädala plaan ongi sarnane selle nädala omaga, erinevus on vaid nädala lõppu planeeritud rohkem intensiivset. Samuti on plaan korra (laupäeval) kolmeks tunniks ratta selga istuda. Ülejärgmine nädal aga plaanis väike treeninglaager aga see saab toimuma kodus. Algne plaan Otepäele minna sai ümber mõeldud. Eks siis teeb enamus päevadest 2 trenni päevas ja nädala lõppu planeeritud vähe pikem ja tempokam trenn.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar