pühapäev, 7. aprill 2013

Nädal 5

Kalendri järgi peaks nagu kevad juba olema, seda ka Eestis aga väljas veel väga kevade moodi ei ole. Vaatamata sellele olid sel nädalal juba päris soojad ilmad / õhtud - päike kütab päris kenasti. Samuti saab juba ka joosta asfaldil, mitte lumel või jääl ja isegi rattaga saab vabalt ennast tunda.

Tulev nädal pärast praegust ilma just palju lubav ei ole aga no loodame parimat :)


Sel nädalal sai siis jooksu kilomeetreid kogutud umbes 85. Maasikaks tordil oli täna pea 20 km-i distants, mille põhiline fookus oli 7 korda 1 km-i, min tempoga 4 min/km. Kuna oli päris tuuline, siis esimene kiirem kilomeeter õnnestus joosta vastu tuult ja mäest üles osaliselt. See tõmbas küll natukene jala pehmeks korraks aga järgnenud 10 minutit taastasid kenasti ja nii siis edasi.
Üldiselt ongi nii, et kiirust nagu ei kipu olema aga põhi on päris korralik, kuna taastumine on küllaltki kiire. Aga noh võistluseni on aega veel :).

Eile käisin tegin nädala ainsa jalgratta otsa, jälle 3 tundi. Olemine oli juba oluliselt parem kui nädal tagasi ja nii oli ka läbitud distants 5 km-i. Kusjuures alla tuult sai teadlikult rahulikumalt sõidetud - kuna tundus, et hakkan liiga kiiresti koju jõudma :).

Lisaks sai nädala jooksul paar korda ka jõusaalis käidud.


Järgmine nädal peaks idee järgi põhirõhk olema jalgrattal (jalad tahavad jooksust vähe puhata) - kui nüüd ilma vaid lubab. Nädala lõppu panen kindlasti ka ühe raskema jooksu. Samas pole hetke plaanide kohaselt kavas minna jõusaali aga eks plaanid võivad muutuda kui ilm tõesti paremaks ei lähe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar