teisipäev, 7. mai 2013

Aprill

Aprill on läbi ja võtaks ta siis postituse vormis kokku ka:

Kogu treeningaeg: 58 tundi 14 minutit
Läbitud sai 762,57 mõõdetud kilomeetrit (sinna aega jäid ka pallimängud, mille osas puudub info palju läbi joostud sai)
Keskmine pulss 141


Jagunes see kõik jooksule 25 tundi ja 15 minutit, jalgrattale 22 tundi ja 25 minutit. Lisaks siis muud pudinad sinna otsa.


Tegemist on mahu mõttes ajalooliselt teise tulemiga - eelmise aasta juulis sai üle 60 tunni trenni tehtud. Nö uus reks jäi saavutamata kuna ei osalenud planeeritud Pühaloomaia rattarallil - haiguse tõttu - ning planeeritud treeninglaagri nädal oli väiksema mahuga seonduvalt ilmastikust ja kergest väsimusest.
Ehk siis ideaali korral tulnuks 65 tundi kindlasti kokku või isegi enam.

Nädalate lõikes kasvatasin mahtusid stabiilselt alates märtsi teisest poolest ja aprilli esimesel nädalal oli number 14 tundi, teisel nädalal (nö treeninglaager) viisin numbri 24 tunni peale. Pärast seda olen mahtu maha keeranud 9 tundi, 8 tundi ja viimane nädal (aprill ja mai koos) 7 tundi juba.

Intensiivsus oli madala poolsem, hõlmates siiski ka kiiremaid lõike ja seda eelkõige kuu teises pooles.

Kokkuvõtlikult võib pidada aprilli küllaltki korda läinuks. Mõned asjad jäid tegemata aga palju sai tehtud ja suurtest haigustest / aukudest õnnestus hoiduda.


Mai tuleb kindlasti oluliselt madalama mahuga aga arvatavasti kõvasti kõrgema intensiivsusega. Hetkel kalendrile vaadates on arvata, et arvatavasti tuleb ka juuni pigem rahulikum kuu, kuid Juulis tuleb jälle mahtu vähe teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar