esmaspäev, 22. juuli 2013

Üks läinud, mitu tulemas

Üks nädal jälle seljatatud.
Trennid said kõik peaaegu plaani päraselt ära tehtud. Ilmestama jäi tugev tuul, mis laupäeval kohe mõnuga puhus. Pühapäeval oli ka tuuline aga kas oli siis tuul nõrgem või õnnestus teekonda paremini valida aga ei pidagit märkimisväärset.
Pühapäeval õnnestus selle suve esimene vihmasahmakas ka kätte saada. Üldse on viimane kuu möödunud nii, et ühel ööl sadas, üks päev oli tsipa pilves ja eelmisel nädalal siis sadas paar korda ka päeval - reedel ja pühapäeval. Kuigi pühapäevane sadu oli täpselt selline, et panin kileka selga ja oligi kõik.

Ses mõttes on ideaalsed ilmad olnud olemiseks ja treenimiseks. Viimane nädal oli küll jahedam aga ei midagi hullu.
Eks muidugi varahommikused kellaajad trennide tegemiseks ole ka hea valik olnud - tuult siis tavaliselt ei puhu veel, õhus palju hapniku jne.

Aga laupäeval oli siis esimest korda kavas kaks korda 3 min max pingutust - idee poolest pulsil üle 188 löögi. No ei saanud pulssi nii kõrgele. 184 tuli maksimumiks ei enamat. Võibolla sai liiga raske rauaga vändatud ja peaks hoopis kergemat rauda kasutama, et suurema sageduse pealt see teravus tuleks aga tunne oli küll selline, et vajutad ja vajutad aga pulssi enam kõrgemale ei saa.
Aa no mis sest suurt ikka põdeda - sai üritatud nii kõvasti kui rammu oli. Küll järgmine kord tuleb paremini :)

Treeningtunde tuli kokku 10 ja pool. Distantsi poolest sai läbitud 290 km-i. Seega maht umbes sama, mõned kilomeetrid rohkem.

Sel nädalal on selline rahulikum nädal. Järgmine nädal hakkab "nalja" saama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar