pühapäev, 23. märts 2014

Pikem ja madalam

Et siis mitte lasta mõtetel hulkuma - pikem oli selle nädala pikk jooks, seda korda 29 km'i. Madalam oli pulss selles jooksus 162 vs 151 (võrdlus nädala taguse jooksuga), kusjuures kiirus oli 6 sekundit kilomeetri kohta parem kui nädala eest.
Eks nädala eest oli paar küngast ka rajal ja joogipunktid võtsid hoo maha aga mõningane hea märk arengust on siiski, ma leian.
Kuigi pean märkima, et täna läks lõpp ikka väga raskeks. Kas lõhkus jalad ära distantsi keskele jäänud pehme rajaosa või olid jalad lihtsalt väsinud, kes teab. Aga viimased paar kilomeetrit olid ikka rasked.

Nädala keskele jäi veel ka üks raskem lõigu trenn - 5 korda oli vaja joosta 1600 meetrit ajaga 7:22 lõigu kohta, 800 meetriste pausidega. Ei saa öelda, et kerge oleks olnud :), samas tuleb märkida, et lõikude ajad said tsipa kiiremadki :).

Järgmisel nädalal tuleb plaanides väikseid korrektuure teha, kuna nädala keskel viib eluke paariks nädalaks soojemale maale. Aga õnneks peamised jooksu üritused on ikka plaanis - tempo jooks ja nädalalõpu pikk jooks.


Soojal maal on kindel plaan minna ja vaadata, mis on need mäed, millest räägitakse. Kui keeruline nende otsa rattaga sõita on ja kui suure hooga sealt ülevalt alla tagasi saab. Põnev saab olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar