teisipäev, 4. märts 2014

Vasaloppet 2014

Alguseks kohe kuivad numbrid:
Aeg - 8:34:03
Koht - 6888 (7356) - sulgudes üldarvestus, esimene meeste arvestuses

Tehtud ta saigi. Oli kõvasti raskem kui arvasin, et saab olema. Samas olen õnnelik, et vaatamata kõigele sai asi tehtud. Egas eesmärk oligi ju pigem asi läbi sõita. Muud asjad oleks lihtsalt boonuseks olnud.
Eks mõned asjad jäid ka vähe hingele aga samas saan väga hästi aru, mille taha parem aeg jäi.

Aga neist asjadest ei tahtnud ma rääkida vaid hoopis sellest, et väga äge sõit on. Distants teeb asja oma moodi müstiliseks ja raskeks aga tegelikult polegi asi üldse nii hull. Kindlasti ei soovita kellelgi Vaasale peale minna kihlveo korras nagu Tartu Maratoniga tihti tehakse aga kui oled vähe trenni teinud ja suusatanud siis tasub minna.
See emotsioon, mis pärast sõitu sind valdab on päris võimas. See on midagi, mida ei oskagi sõnadesse panna ja ma arvan, et inimene, kes pole pidanud sellist pikka pingutust läbima ei oskagi seda mõista. Selleks tuleb Vaasale minna :).

Ise võtan kindlasti plaani sinna uuesti minna aga mitte lähima 2 aasta jooksul. Hetkel tundub, et 2017 Vaasale võiks jälle minna. Alguses oli mõte, et enne kui 100's Vaasa tuleb ei lähe sõitma aga mida päev edasi, seda enam leian, et 10 aastat küll ei jaksa oodata, et uuesti sinna sõitma minna :).
93'nda Vaasa kohta võiks aga küll juba ühe teema siina broneerida :). Igatahes kui järgmine kord lähen siis toon selle müstilise medali ka ära - see, mida selleks vaja on, seda ma tean :).

Nüüd natukene puhkust ja siis asume Võidupüha Maratoniks ettevalmistuma, soov on seal uus isiklik rekord joosta. Aeg võiks tulla alla 3:15'ne aga eks näis muidugi, mis tegelikult juhtuma hakkab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar