neljapäev, 3. veebruar 2011

Pole mõtet teha midagi poolvägisi...

... sellise mõttega lõppes tänane sissekanne Pulleritsu blogisse.
Kuna eile oli selline segane ilm ja olud, siis sai pikalt mõeldud, kas minna suusatama või mitte. Oleks rada kohe kodu kõrval saanuks ju läbi astuda korra ja kaeda, mis olud on aga kulutada pea tund lihtsalt tutvumiseks tundub mitte kõige targem tegu :)

Igatahes lõpuks võtsin oma kodinad ja läksin hoopis jõusaali. Mõtlesin, mis ma mõtlesin aga välja mõtlesin - hüppasin sõudeergo selga ja asusin sikutama. Panin esimeses eesmärgiks sõita 5 km-i ja siis vaatan edasi, mis saab. See 5 km-i läibisin umbes 23 min ja 57 sekundiga, keskmine pulss tuli 139 SLS. Tehnilisest küljest ei sõitnud õigesti, pigem kangutades aga sai seda teadlikult tehtud. Soov oli rohkem ülakehaga tööd teha.
Sõudes tekkis järjest mõtteid, et pärast sõudmist hüppan ratta selga. Nimelt saalis seisavad seina ääres kaks Wattbike, mida kiidetakse ja millel isegi võistlusi peetakse. Hüppasingi pääle ja otsustasin sõita 10 km-i. Alguses sai suhteliselt rahulikult liikuma hakatud aga midagi meeter edasi seda suurem hasart tekkis. Lõpus juba läks päris raskeks aga samas viimane pool km-i sai hoogu veel juurdegi antud ja seda kõrget tempot suutnuks veelgi hoida, kui oleks vaja olnud.
Aega läks 10 km-i läbimiseks 17 min ja 20 sek, keskmine pulss tuli 154 SLS, kusjuures graafikult on päris ilusti näha kuidas pulss keris ennast järjest üles ja üles jõudes lõpuks 180 SLS-ini.
Kuna see 5+10 km-i läks kiiresti tegin veel sama seeria. Seda korda sõudsin tehniliselt õigemini ja rahulikumalt sama kehtis ka rattasõidu kokku. Aega kulus 25:05 ja 19:25, keskmine pulss oli 138 SLS ja 137 SLS.
Trenn kokku siis 01:25:51, mille raames sai 30 km-i läbitud erinevate aladega, keskmine pulss tuli 141 SLS.

Hea vaheldus oli ja parajalt raske. Hommikul andsid jalad vähe tunda, et eile sai trenni tehtud.
Nüüd siis 2 päeva puhkust, laupäeval varahommikul plaan paari tunnine suuskamine teha ning pühapäeval Pärnu kandis suusatada ehk siis Tamsalu-Neeruti maratonile ka ei lähe. Eks ma suudan sama pika trenni ka ära teha aga tunnen, et stardi kogemust oleks vaja. Loodetavasti ei tule midagi ette Alutaguse maratonile, sinna tõsine plaan minna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar